Wie zijn wij?

BIC.png

Bij Carlux Bedrijfswageninrichtingen in 's-Hertogenbosch zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van een maatwerkoplossing voor uw bedrijfswagen. Wij denken met u mee bij het inrichten van uw bedrijfswagen zodat u deze zo efficiënt mogelijk kunt inzetten.

In de goed uitgeruste werkplaats van Carlux Bedrijfswageninrichtingen worden dagelijks vele bedrijfswagens voorzien van diverse aanpassingen. Denk hierbij aan een mobiele werkplaats, een mobiel magazijn of cabineafwerkingen. Voor alles en iedereen hebben wij een veilige efficiënte oplossing op maat. "OMOS" is dan ook onze kreet: Op Maat Op Straat.

  • Automerk onafhankelijk: Carlux Bedrijfswageninrichtingen verzorgt inrichtingen voor alle merken bedrijfswagens. Wij denken in maatwerkoplossingen.
  • Gecertificeerd Aluca dealer: Als gecertificeerd Aluca dealer bent u zeker van kwaliteit. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het inbouwen van Aluca inrichtingen.
  • Dealer van Whelen bedrijfswagen verlichting: Whelen is een innovatief kwaliteitsmerk uit Amerika. Zij verzorgen verlichting voor onder andere Nederlandse hulpdiensten, gemeentes, provincies, verkeersbegeleiders en sleepdiensten.
  • Korte wachttijden, snel leveren en inbouwen: Wij zorgen dat uw bedrijfswagen weer snel ingezet kan worden. Tijd kost immers geld.
  • P5 Dealer PON: Carlux Bedrijfswageninrichtingen heeft de licentie om in de Volkswagen Transporter dubbel cabines in te bouwen. Hierbij kunt u denken aan de originele cabines zoals Trendline en Comfortline, maar ook de bijtellingsvrije cabines zoals Budgetline en Snoeks.
Bekijk onze nieuwe inrichtingen Bekijk onze gebruikte inrichtingen Bekijk onze accessoires

Veiligheid

U hoeft maar even flink te remmen en uw werktuigen worden in uw auto rondgeslingerd. Dit komt door de G-krachten die hierbij vrijkomen, een hamer kan hierdoor soms meer dan 20 kilo wegen! Voor uw eigen veiligheid en die van uw medepassagiers is het dus raadzaam om uw auto goed in te richten. Een bijkomend voordeel is dat gereedschap minder snel slijt als het niet rondslingert.

Maar ook dient uw bedrijfswagen goed beveiligd te zijn tegen inbraak. Carlux Bedrijfswageninrichtingen zorgt ervoor dat uw materialen goed afgesloten zijn en bovendien is er een mogelijkheid tot het ophangen van beveiligingscamera's.

Even voorstellen...

Graag stellen wij Paul Jansen aan uw voor. Hij is het aanspreekpunt voor onze bedrijfswageninrichtingen. Heeft u een vraag? U kunt Paul bereiken via 073-6482500 of 06-53465148. E-mailen mag natuurlijk ook via pjansen@carlux.nl.

Contactgegevens

Afrikalaan 13
5232 BD  'S-HERTOGENBOSCH
T. 073 - 642 75 00
E. bic@carlux.nl


Meer informatie