PRIVATE LEASE-ACTIE I.S.M. COPPELMANS

ONTVANG BIJ IEDER PRIVATE LEASE-CONTRACT EEN COPPELMANS CADEAUBON VAN € 250,-

Om het voorjaar te vieren hebben wij een speciale samenwerking met Tuincentrum Coppelmans. Ontvang bij ieder private lease-abonnement een cadeaubon van € 250,- van dit geweldige tuincentrum.

Vier het voorjaar en profiteer optimaal van onze samenwerking met Tuincentrum Coppelmans!

Kies bijvoorbeeld voor:

Volkswagen Golf

Actietarief private lease:

van: € 401,- per maand

nu: € 339,- per maand

uw voordeel: € 62,- per maand

 

Nu met gratis Coppelmans cadeaubon van € 250,- 

Audi Q2

Actietarief private lease:

van: € 479,- per maand

nu: € 435,- per maand

uw voordeel: € 44,- per maand

 

Nu met gratis Coppelmans cadeaubon van € 250,-

SEAT Ibiza

Actietarief private lease:

van: € 320,- per maand

nu: € 269,- per maand

uw voordeel: € 51,- per maand

 

Nu met gratis Coppelmans cadeaubon van € 250,- 

ŠKODA CITIGO

Actietarief private lease:

van: € 229,- per maand

nu: € 199,- per maand

uw voordeel: € 20,- per maand

 

Nu met gratis Coppelmans cadeaubon van € 250,- 

Coppelmans heeft het mooiste en ruimste assortiment om uw huis en tuin zomerklaar te maken! Ontvang exclusief bij Van den Udenhout bij iedere proefrit inclusief taxatie een cadeaubon voor een gratis orchidee. Deze kunt u ophalen bij één van de Coppelmans-vestigingen. Coppelmans heeft vestigingen in Deurne, Helmond, Veldhoven, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Oss en Valkenswaard.

DEZE ACTIE IS GELDIG BIJ ALLE VAN DEN UDENHOUT-VESTIGINGEN.  PROFITEER NAAST DE SCHERPE PRIVATE LEASE-ACTIETARIEVEN VAN DE CADEAUBON VAN COPPELMANS T.W.V. € 250,-. BIJ IEDERE PROEFRIT INCLUSIEF TAXATIE ONTVANG JE EEN CADEAUBON VOOR EEN GRATIS ORCHIDEE. DEZE KUN JE OPHALEN BIJ EEN VAN DE COPPELMANS-VESTIGINGEN.

 

De Coppelmans-cadeaubon is geldig bij alle Coppelmans-vestigingen.

Informeer naar de voorwaarden. Fouten voorbehouden. Van den Udenhout Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaftarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.