Elektrische private lease-stunt | vanaf € 249,- p/m elektrisch rijden

Stap extreem voordelig in een 100% elektrische ŠKODA CITIGOE iV, seat mii electric of Volkswagen e-Golf

Elektrisch rijden is aan de toekomst denken. Rijd duurzaam, en rijd sportief! Want met een elektrische, zeer rijk uitgeruste auto, trek je super snel op en bespaar je zo’n 30% aan verbruikskosten t.o.v. een reguliere brandstof-motor. Met onze tijdelijke stunt-private lease-tarieven is er zeker geen reden meer om niet elektrisch te gaan rijden. Wees wel snel want voor de acties geldt: op = op! Vraag nu een offerte aan of kom langs!

EXTREEM VOORDELIGE PRIVATE LEASE TARIEVEN OP ONZE ELEKTRISCHE AUTO'S!


Bespaar 30% extra op verbruikskosten.


100% elektrisch, rijd duurzaam.


Rijk uitgerust & snel optrekken.

DEZE AUTO'S ZIJN BEPERKT BESCHIKBAAR.

WEES SNEL WANT OP = OP!

De voordelen van elektrisch rijden

Minder onderhoud | Bespaar 30% op verbruikskosten t.o.v. een reguliere benzine-motor | Opvallend door stilte | Standaard zeer rijk uitgerust | Standaard rijden in een automaat | Meer ruimte door compacte techniek | Beter voor het milieu

 

electric-golf.jpg

De 100% elektrische VW e-Golf

Actieradius: 230 kilometer

TIJDELIJK BESCHIKBAAR | OP = OP!


Private lease

Van: € 460,- per maand

Voor: € 299,- per maand


Koop de e-Golf vanaf € 34.259,- en profiteer van € 6.500,- inruilpremie!

 

Kom langs voor meer informatie

electric-citigo.jpg

DE 100% ELEKTRISCHE ŠKODA Citigoe iv

Actieradius: 260 kilometer

BEPERKT BESCHIKBAAR | OP = OP!


Private lease

Nu voor: € 249,- per maand

 


Koop de CITIGOe IV vanaf € 23.290,- en je laadt 'm binnen 60 minuten voor 80% op!

 

KOM LANGS VOOR MEER INFORMATIE

electric-mii.jpg

DE 100% ELEKTRISCHE SEAT MII ELECTRIC

Actieradius: 260 kilometer

BEPERKT BESCHIKBAAR | OP = OP!


Private lease

Nu voor: € 249,- per maand

 


Koop de Mii Electric vanaf € 23.400,-, laadt 'm binnen 60 minuten voor 80% op, en profiteer van maar liefst € 3.000,- cashback.

 

KOM LANGS VOOR MEER INFORMATIE

De 100% elektrische e-Golf brengt je verder dan ooit. Tot maximaal 230 kilometer, en dat tijdelijk voor slechts € 299,- per maand. De e-Golf herken je vanbuiten aan de blauwe designaccenten en LED verlichting. Vanbinnen is de e-Golf standaard uitgerust met luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem 'Discover Media'.

Ervaar het comfort en de ruimte van de Golf, maar dan wel elektrisch!

 

VRAAG EEN OFFERTE AAN

De CITIGO ͤ iV is de eerste 100% elektrische auto van ŠKODA. De moderne looks die je van een stadsauto verwacht, gecombineerd met nog meer ruimte door zijn compacte techniek. Een garantie voor rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, bijdrage aan een beter milieu, connectiviteit, grote actieradius en een snelle laadtijd. Kortom: waar voor je geld.

De CITIGOe iV is standaard rijk uitgerust en alleen in gelimiteerde oplage beschikbaar. Wees dus snel want op = op!

 

Vraag een offerte aan

De nieuwe SEAT Mii Electric, take charge! Onze bekende, kleine stadsauto. Maar dan met een twist: 100% elektrisch, 100% emissievrij, 100% groen. De Mii Electric is jouw ultieme green urban reisgenoot.

De stoere Mii Electric is beperkt beschikbaar en staat vanaf januari in onze showrooms. Voor deze speciale aanbieding van € 249,- per maand geldt echter op = op.

 

Vraag een offerte aan

Eigen oplaadpunt thuis of op kantoor

Wanneer u de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe u uw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van uw energieleverancier.

Waarom een eigen oplaadpunt

Voor veilig en snel laden, thuis of op kantoor, kiest u voor de laadoplossing van F1RST. Deze laadoplossing bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heeft u géén extra stroomgroep nodig!

Dat maakt F1RST de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

 

Klik hier voor meer info

*Van den Udenhout biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Let op: getoonde afbeelding kan afwijken van gecommuniceerde uiting.  Deze actie is geldig t/m 31 december of zo lang de voorraad strekt, de beschikbaarheid is beperkt. De auto's worden vanaf 2020 geleverd. Informeer naar de voorwaarden.