Wow! HEt is Tijd voor een nieuwe audi IN 2020!

private lease een nieuwe audi met extra veel voordeel!

Een nieuwe Audi is nu binnen handbereik dankzij de uiterst scherpe private lease-actietarieven op de A1 Sportback, A3 Sportback (voorraad), Q2, Q3 en Q3 Sportback. 

Van den Udenhout heeft extra ruim ingekocht op diverse modellen waardoor u bijvoorbeeld al een Audi A1 Sportback voor slechts € 329,- p/m* in private lease rijdt! Wees wel snel, want op = op.

UNIEK IN NEDERLAND!

Aantrekkelijke private lease actietarieven op de:

✔ A1 Sportback
✔ A3 Sportback
✔ Q2
✔ Q3
✔ Q3 Sportback

VOOR WELK PRIVATE LEASE-ACTIEMODEL KIEST U?

Audi A1 Sportback

  per maand
Normaal tarief € 410,-
Actietarief € 329,-
Maandelijks voordeel € 81,-

 

Audi A3 Sportback (voorraad)

  per maand
Normaal tarief € 502,-
Actietarief € 399,-
Maandelijks voordeel € 103,-

Audi Q2

  per maand
Normaal tarief € 526,-
Actietarief € 399,-
Maandelijks voordeel € 127,-

 

Audi Q3

  per maand
Normaal tarief € 649,-
Actietarief € 585,-
Maandelijks voordeel € 64,-

Audi Q3 Sportback

  per maand
Normaal tarief € 649,-
Actietarief € 585,-
Maandelijks voordeel € 64,-

 

BEKIJK EN BEREKEN HIER ALLE PRIVATE LEASE MODELLEN VAN AUDI!

VEELGESTELDE VRAGEN

KUNNEN MIJN OUDERS GARANT STAAN WANNEER IK AUDI PRIVATE LEASE AFSLUIT?
Ja, ouders kunnen garant staan. Zij worden als tweede en derde contractant toegevoegd aan de overeenkomst. Zij doorlopen dezelfde acceptatieprocedure en zijn daarmee ook aansprakelijk voor het nakomen van de financiële verplichting. De contractanten die garant staan worden ook BKR geregistreerd.


WAT IS PRIVATE LEASE?
Private Lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten.

Audi Private Lease voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat alle kosten inbegrepen zijn: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, vervangend vervoer na 24 uur, (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW.

Het enige wat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes, tol, het wassen van de auto en bijvoorbeeld te veel gereden kilometers. Daarnaast is er bij schade aan de auto die niet verhaald kan worden sprake van een eigen risico. Het maandbedrag kan alleen aangepast worden wanneer belastingen of wetten wijzigen. Denk hierbij aan landelijke/provinciale verhoging van de wegenbelasting, verhoging assurantiebelasting of BTW-aanpassing.


WANNEER KOM IK IN AANMERKING VOOR AUDI PRIVATE LEASE?
Iedereen met een geldig autorijbewijs kan tot de maximale leeftijd van 78 jaar op verwachte einddatum van het contract Audi Private Lease aanvragen. Om te controleren of Audi Private Lease financieel een verstandige keuze is toetsen wij de financiële situatie volgens de VFN-norm. Hiervoor vragen wij gegevens over het inkomen, de gezins- en woonsituatie en de huwelijkse staat van de aanvrager(s). Daarnaast raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van Volkswagen Private Lease navragen of er al een krediet geregistreerd is. Wij laten het private leasecontract als kredietovereenkomst registreren bij het BKR te Tiel (de registratie wordt uitgevoerd via de formule: looptijd van het contract x de hoogte van het maandbedrag x 65%).


WORDT AUDI PRIVATE LEASE BIJ BKR GEMELD?
BKR heeft als doel te beschermen tegen overkreditering. Wij laten het private leasecontract als kredietovereenkomst registreren bij het BKR te Tiel (de registratie wordt uitgevoerd via de formule: looptijd van het contract x de hoogte van het maandbedrag x 65%). Deze registratie kan effect hebben op de leencapaciteit voor een nieuwe financiering of bijvoorbeeld een hypotheek. Staat het kopen van een nieuw huis of het oversluiten van de hypotheek op de planning? Houd hier dan rekening mee. De impact van de BKR-registratie op de leencapaciteit varieert per hypotheekverstrekker. Om te controleren of het Audi Private Lease financieel een verstandige keuze is raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van een Volkswagen Private Lease navragen of er al een of meerdere krediet(en) lopen. Wij laten het Volkswagen Private Lease contract als kredietovereenkomst registreren bij BKR. Dit kan invloed hebben op de toekomstige leencapaciteit. Het bedrag dat bij het BKR geregistreerd wordt communiceren wij vooraf op de leaseovereenkomst.


MOGEN ANDEREN IN DE AUTO RIJDEN?
Iedereen met een voor het betreffende voertuig in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd. Het voertuig mag ook worden bestuurd door een zeventienjarige met een 2todrive rijbewijs. Hierbij geldt dat de bestuurder tot het 18e jaar onder begeleiding mag rijden. De bijrijder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. De bestuurder met het 2todrive rijbewijs moet altijd zowel het rijbewijs als de begeleiderspas bij zich hebben.

VOORWAARDEN
De Private Lease actie loopt t/m 31-03-2020 of zolang de voorraad strekt en is niet geldig in combinatie met andere acties.

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 december 2019, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.