Audi voorjaarsacties bij Van den Udenhout

  • Alles onder één dak
  • Officiële dealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-naar-acties.png

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png

Aircocheck

De hele zomer het hoofd koel.

Vrijwel elke nieuwe Audi heeft tegenwoordig een aircosysteem. De airco is niet alleen een prettige, maar ook een nuttige accessoire. In koude en vochtige periodes kunt u beslagen ruiten met een airco eenvoudig en snel ontwasemen.

Tijdens de zomer verdwijnt de hitte snel uit uw auto na activering van het aircosysteem, zodat u fris achter het stuur van uw Audi zit. Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Uw Audi-dealer biedt diverse mogelijkheden voor onderhoud aan het aircosysteem van uw auto.


Aircocheck: nu voor € 19,95.
- Controle werking essentiële onderdelen
- Controle koelende werking
- Controle kwaliteit stof- en pollenfilter

Uw aircosysteem laten onderhouden? Profiteer dan nu van het scherpe aanbod op airco onderhoud inclusief anti-geurbehandeling. Wanneer u airco onderhoud laat uitvoeren krijgt u de Audi Aircocheck gratis. Wij adviseren airco onderhoud elke twee jaar uit te laten voeren bij auto's ouder dan drie jaar.

Maak direct een afspraak

Audi Wielen Service

De Audi Wielen Service wisselt zomerbanden voor winterbanden en vise versa. Wij leveren een compleet assortiment winter- en zomersets, inclusief mogelijkheden voor opslag in het Audi bandenhotel. Daarnaast wordt uw Audi, indien gewenst, gratis gewassen.

Onze wielenservice in één oogopslag:

Service Prijs
Montage losse banden (incl. balanceren) € 23,-
Wisselen complete set € 39,-
Wisselen complete set + opslag bandenset in bandenhotel € 79,-
Bandenwissel op hudige velgenset € 89,-
Bandenwissel op huidige velgenset + opslag banden in bandenhotel € 129,-

wielen-audi.png


Wissel uw zomerbanden nu om voor winterbanden! Voor slechts € 39,- per set wisselt uw Audi-dealer uw complete set. Heeft u zelf geen opslagruimte? De wielenwissel inclusief opslag van uw zomerset bedraagt € 79,-.

Heeft u geen complete set winterwielen maar losse winterbanden voor op uw huidige velgen dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. Wij wisselen uw zomerbanden dan naar winterbanden voor € 89,- per set. Wilt u dat we uw losse zomerbanden dan ook opslaan in ons bandenhotel dan kost deze service u € 129,-.

Maak direct een afspraak

 

Navigatie-updates

Met de installatie van de meest recente navigatie-update, bent u weer verzekerd van de meest actuele kaartinformatie voor uw navigatiesysteem. Niet alleen een actuele update van het Europese wegennet maar ook een uitbreiding van de Points of Interest, hotels, restaurants, tankstations, parkeergarages, vliegvelden, theaters, golflocaties en vele andere interessante bestemmingen.

Het Europese wegennetwerk verandert continu. Dus ook de weg van uw huis naar uw vakantie. Bij een goede voorbereiding op uw vakantie hoort dus zeker een update van uw Audi navigatiesysteem. Zo bespaart u tijd, geld en brandstof. Met een update van de navigatiekaart worden recente ‘points of interest’ in het navigatiesysteem geladen. Dat zijn alle interessante en handige locaties langs de route. Denk aan hotels, restaurants, tankstations, ziekenhuizen en nog veel meer.


Bestel uw navigatie-update

Het is bijna niet meer voor te stellen dat er een tijd was dat we zonder navigatie reden. Tegenwoordig vinden wij onze weg met behulp van het navigatiesysteem in binnen- en buitenland.

 

Ga naar de webshop

 

Aantrekkelijk aanbod

Wanneer u nu een onderhoudsbeurt of airco-onderhoud combineert met een navigatie-update betaalt u slechts € 99,- voor de update. Een losse update kost € 199,-.

Dit aanbod geldt t/m 30 juni 2019.

563x317-webshop-navigatie.jpg

Maak direct een afspraak

Originele Audi accessoires

 

Vervoer

Wat u ook gaat doen tijdens uw volgende reis, Audi Originele Accessoires zorgt dat uw Audi zich moeiteloos aanpast. In de Audi webshop vindt u de juiste items passend voor uw model Audi. 


Bezoek de webshop

Communicatie

Dankzij Audi Originele Accessoires beschikt u in uw Audi over moderne technologie die perfect op uw Audi is afgestemd. Een goed voorbeeld zijn de adapterkabels waarmee u uw telefoon en MP3-spelers op de Audi music interface aansluit.

Bezoek de webshop

Trekhaken

Laat een trekhaak door uw Audi-dealer monteren. De voordelen daarvan gaan verder dan topkwaliteit alleen. We zetten ze even op een rij.

Bezoek de webshop

Ski - dakkoffers

De Audi dakdragers vormen de basis om uw extra bagage gemakkelijk mee te nemen. Ski- en bagagekoffer in verschillende maten zijn allemaal eenvoudig op de Audi dakdragers te monteren.Bekijk de webshop

Espressomachine

Met de espressomachine van Audi geniet u van een vers gezette espresso. Waar u ook bent.
Bezoek de webshop

Kinderzitjes

Audi kinderstoeltjes voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Bovendien zien de zitjes er goed uit.Bezoek de webshop