Maak uw Audi klaar voor de zomer

Ga ontspannen de zomer in met de Audi Zomercheck. Voor slechts € 19,95 controleren wij uw Audi zorgvuldig op 17 essentiële punten zoals de remmen, banden, verlichting, airco en vloeistoffen. Na de Audi zomercheck weet u precies hoe uw auto er technisch voor staat en heeft u inzicht in mogelijk toekomstig onderhoud of reparaties. Zo laat u zich niet verrassen door de zomer.

Audi zomercheck met Audi drinkfles cadeau

Laat u voor € 19,95 een Audi Zomercheck uitvoeren dan krijgt u tijdelijk een Audi drinkfles cadeau (zwart of zilver). Ideaal voor tijdens de reis naar of op uw vakantiebestemming. Deze actie is geldig t/m 31 augustus of zolang de voorraad strekt.

 

Plan uw zomercheck

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële dealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png

sidebar-naar-acties.png

Navigatie update

navigatieupdate.png

Voorzie uw Audi opnieuw van de nieuwste wegenkennis met de navigatie-update. Nu voor slechts € 99,- in combinatie met een airco- of reguliere onderhoudsbeurt.


Werkplaatsplanner

Audi accessoires & lifestyle

dakkoffer.png

Om uw zomer nóg beter te maken is er deze zomer voordeel op Audi accessoires, zoals bagageboxen of fietsendragers. Zo gaat u comfortabel en met een prettig gevoel op reis.
 

Audi webshop

 

*De Audi zomeracties gelden van 1 juni 2019 tot en met 31 augustus 2019. Plan daarom direct uw afspraak in voor een zomercheck of navigatie update!

Werkplaatsplanner