Tijdelijk gratis S Tronic-automaat

ACtiemodellen: audi a3, a4, a5 en q3

We geven het niet graag toe. Maar onze apparaten zijn soms slimmer dan wijzelf. Je horloge weet dat je iets onder de leden hebt, terwijl jij je nog kiplekker voelt. En je telefoon weet welke muziek je leuk vindt, nog voor je het leuk vindt. En om het nog erger te maken, heeft Audi een automaat die je ook altijd een stap voor is. Voordat jij aan schakelen denkt, heeft hij het al gedaan. Accepteer het maar. Helemaal nu die S tronic-automaat tijdelijk zonder meerprijs wordt geleverd op de A3, A4, A5 en Q3. Dankzij zijn dubbele koppeling kan een Audi S tronic-automaat in ongeveer 15 honderdste van een seconde schakelen.

NU MET GRATIS S TRONIC-AUTOMAAT

  • Audi A3 (Sportback, Limousine en Cabrio)
  • Audi A4 (Limousine en Avant)
  • Audi A5 (Sportback, Coupé en Cabriolet)
  • Audi Q3

sidebar-naar-acties.png

U KRIJGT STANDAARD EEN AUTOMAAT OP DE VOLGENDE AUDI MODELLEN:

AUDI A3 SPORTBACK
Sportieve en expressieve lijnen geven de Audi A3 Sportback een dynamische uitstraling. De lange wielbasis en de korte overhang aan de voorzijde benadrukken de evenwichtige, sportieve proporties. De diverse uitvoeringen laten de keuze aan u hoe uw auto wordt aangekleed. Zo is er bijvoorbeeld het S line sportpakket, voor een dynamische uitstraling.

Ontdek meer

AUDI A3 LIMOUSINE
De Audi A3 Limousine biedt het karakter van een coupé en een elegant vierdeurs design. Het ruime interieur van de sportieve vierdeurs is licht en modern. De details van deze uitvoering benadrukken het temperament van deze auto. In de A3 design rijdt u met stijl en allure en geeft u letterlijk en figuurlijk nog meer glans aan zijn uitstraling

Ontdek meer

AUDI A3 CABRIOLET
Sportief, veelzijdig en elegant – met zijn vloeiende lijnen en het volledig automatische stoffen dak valt de A3 Cabriolet direct in de smaak. Elk ontwerpdetail van de Audi A3 Cabriolet is scherp en expressief. De bliksemsnel schakelende automaat met dubbele koppeling kent in combinatie met de optionele rijstanden van Audi drive select een verbruiksverlagende vrijloopfunctie.

Ontdek meer

AUDI A4 LIMOUSINE
De Audi A4 Limousine maakt indruk met zijn combinatie van toonaangevende technologie en een fraaie uitstraling. In het interieur vallen de innovatieve Audi virtual cockpit met high-res 12,3-inch LCD-scherm en het eveneens optionele Bang & Olufsen Sound System met 3D sound op. Deze auto maakt de topklasse bereikbaar.

Ontdek meer

AUDI A4 AVANT
Ruim, elegant, sportief: de Audi A4 Avant is een fraaie verschijning met veel gebruiksgemak. Daarbovenop heeft hij nog veel meer te bieden. In het interieur vallen de innovatieve Audi virtual cockpit met high-res 12,3-inch LCD-scherm en het eveneens optionele Bang & Olufsen Sound System met 3D sound op.

Ontdek meer

AUDI A5 SPORTBACK
De Audi A5 Sportback combineert het design van een coupé met de functionaliteit van een Avant. Hij is bijzonder fraai om te zien, met een krachtig en vloeiend silhouet en een karakteristiek golvende schouderlijn.

Ontdek meer

AUDI A5 COUPÉ
Hij is sportief en elegant. De Audi A5 Coupé bepaalt de norm. Het stijlvolle design is modern en scherp. De voorzijde oogt dynamisch, zelfs als de auto stilstaat. Audi Matrix LED-koplampen zijn een optie.

Ontdek meer

AUDI A5 CABRIOLET
De Audi A5 Cabriolet staat open voor rijplezier. Hij maakt direct enthousiasme los. Aan het exterieur valt vooral de schouderlijn op. De A5 Cabriolet heeft de meest torsiestijve open carrosserie in zijn segment, terwijl die koets bovendien een van de lichtste is.

Ontdek meer

AUDI Q3
De Audi Q3 is een gezins-SUV met veel allround talenten. Zijn ruime interieur met talrijke praktische details levert veel gebruikersgemak op. Verder is de Audi Q3 ook qua andere eigenschappen volledig bij de tijd, met standaard een digitaal instrumentenpaneel, MMI radio plus inclusief Bluetooth, een multifunctioneel lederen stuur en nog veel meer.

Ontdek meer

SCHAKEL SNELLER DAN DE BLIKSEM
S TRONIC-AUTOMAAT: NU STANDAARD OP VEEL AUDI MODELLEN BIJ VAN DEN UDENHOUT
Dankzij zijn dubbele koppeling kan een Audi S tronic-automaat in ongeveer 15 honderdste van een seconde schakelen. Dat is bliksemsnel. Sneller zelfs. Want een gemiddelde bliksemschicht duurt 0,2 seconden. En dat merkt u direct in rijcomfort, sportiviteit en lagere brandstofkosten. De S tronic-automaat wordt nu bovendien tijdelijk standaard geleverd op veel Audi modellen. Daar hoef je toch geen honderdste seconde over na te denken?

S TRONIC: WAAROM TWEE KOPPELINGEN?
Om dubbel te besparen: tijd en energie. De versnellingsbak met dubbele koppeling maakt sneller schakelen mogelijk zonder voelbare trekkrachtonderbreking. De S tronic combineert de efficiency en sportiviteit van een conventionele handgeschakelde versnellingsbak met het comfort van een moderne automaat.

Voorwaarden

Onder voorbehoud van fouten, beschikbaarheid en prijswijzigingen. Genoemde prijzen zijn rijklaarprijzen (dus inclusief btw/bpm, afleverkosten, recyclingbijdrage en leges). Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.