NU EEN S TRONIC-AUTOMAAT STANDAARD OP VEEL AUDI MODELLEN! INFORMEER NAAR ONZE VOORRAADMODELLEN!

PROFITEER NU VAN DE STANDAARD S TRONIC-AUTOMAAT!
 
audi-s-tronic-head.jpg
Dankzij zijn dubbele koppeling kan een Audi S tronic-automaat in ongeveer 15 honderdste van een seconde schakelen.

Gratis S tronic-automaat voor de A4 en A5

Koop nu een nieuwe Audi A4 Limousine of Avant of een Audi A5 Coupé, Sportback of Cabriolet en krijg gratis een automaat. De fiscale retailprijs van de S tronic-automaat is gelijk aan de handgeschakelde versie. Uw klantvoordeel op de Audi A4 kan hiermee oplopen tot € 2.380,- en op de Audi A5 tot € 2.620,-.

VAN DEN UDENHOUT ACTIES

Van den Udenhout heeft altijd interessante acties voor alle merken.

  • Alles onder één dak
  • Officiële dealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-naar-acties.png

U KRIJGT STANDAARD EEN AUTOMAAT OP DE VOLGENDE AUDI MODELLEN:

AUDI A4 LIMOUSINE
De Audi A4 Limousine maakt indruk met zijn combinatie van toonaangevende technologie en een fraaie uitstraling. In het interieur vallen de innovatieve Audi virtual cockpit met high-res 12,3-inch LCD-scherm en het eveneens optionele Bang & Olufsen Sound System met 3D sound op. Deze auto maakt de topklasse bereikbaar.

Ontdek meer

AUDI A4 AVANT
Ruim, elegant, sportief: de Audi A4 Avant is een fraaie verschijning met veel gebruiksgemak. Daarbovenop heeft hij nog veel meer te bieden. In het interieur vallen de innovatieve Audi virtual cockpit met high-res 12,3-inch LCD-scherm en het eveneens optionele Bang & Olufsen Sound System met 3D sound op.

Ontdek meer

AUDI A5 SPORTBACK
De Audi A5 Sportback combineert het design van een coupé met de functionaliteit van een Avant. Hij is bijzonder fraai om te zien, met een krachtig en vloeiend silhouet en een karakteristiek golvende schouderlijn.

Ontdek meer

AUDI A5 COUPÉ
Hij is sportief en elegant. De Audi A5 Coupé bepaalt de norm. Het stijlvolle design is modern en scherp. De voorzijde oogt dynamisch, zelfs als de auto stilstaat. Audi Matrix LED-koplampen zijn een optie.

Ontdek meer

AUDI A5 CABRIOLET
De Audi A5 Cabriolet staat open voor rijplezier. Hij maakt direct enthousiasme los. Aan het exterieur valt vooral de schouderlijn op. De A5 Cabriolet heeft de meest torsiestijve open carrosserie in zijn segment, terwijl die koets bovendien een van de lichtste is.

Ontdek meer

SCHAKEL SNELLER DAN DE BLIKSEM
S TRONIC-AUTOMAAT: NU STANDAARD OP VEEL AUDI MODELLEN BIJ VAN DEN UDENHOUT
Dankzij zijn dubbele koppeling kan een Audi S tronic-automaat in ongeveer 15 honderdste van een seconde schakelen. Dat is bliksemsnel. Sneller zelfs. Want een gemiddelde bliksemschicht duurt 0,2 seconden. En dat merkt u direct in rijcomfort, sportiviteit en lagere brandstofkosten. De S tronic-automaat wordt nu bovendien tijdelijk standaard geleverd op veel Audi modellen. Daar hoef je toch geen honderdste seconde over na te denken?

S TRONIC: WAAROM TWEE KOPPELINGEN?
Om dubbel te besparen: tijd en energie. De versnellingsbak met dubbele koppeling maakt sneller schakelen mogelijk zonder voelbare trekkrachtonderbreking. De S tronic combineert de efficiency en sportiviteit van een conventionele handgeschakelde versnellingsbak met het comfort van een moderne automaat.

Voorwaarden

Deze actie is uitsluitend geldig op de 35 TFSI (150pk) en 40 TFSI (190pk) motoren. De vanafprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. De actie loopt t/m 31 maart 2019 en is niet geldig in combinatie met andere acties.