Wie jarig is trakteert!

Gratis Gazelle fiets bij particuliere verkoop van een Volkswagen

Volkswagen bestaat 70 jaar en trakteert! Een mooi jubileumjaar dat we graag met u willen vieren met diverse acties. In de maand augustus (indien offerte- en orderdatum tussen 4 t/m 31 augustus 2017 ligt) geven wij bij elke particuliere verkoop* een gratis Gazelle fiets weg t.w.v. €549,-. Een cadeau waarmee we u hopelijk blij verrassen! 


Op zowel onze voorraadmodellen als op een nieuw te bestellen Volkswagen krijgt u bij aflevering van de auto een gloednieuwe fiets cadeau. Een stoere fiets waar uiteraard ook garantie ed. voor geldt. Wie wil dat nou niet? 

Nieuwe voorraadmodellen           Nieuw te bestellen modellen

Heeft u vragen over deze geweldige traktatie? Onze Volkswagen verkoopadviseurs staan u graag te woord!

* Zolang de voorraad strekt. Niet geldig op Private Lease of Lease abonnementen. 

En we hebben meer....

70 jaar accessoirepakket.

De Golf is misschien wel de meest tot de verbeelding sprekende Volkswagen van Nederland. Om uw Golf extra onderscheidend te maken, heeft Volkswagen het speciale 70-jarig jubileumpakket gelanceerd. Dat bestaat uit ECO-lederen bekleding met gestanst 70-jaar-logo, een sierlijst met chroomlook op de achterklep en nog veel meer speciale verfraaiingen.

blok170jr.jpg

Blikvangers.

Geef uw Volkswagen nu nog meer glans met een exclusieve wielenset. Samen met de meegeleverde Continental zomerbanden, maken de lichtmetalen velgen een ware blikvanger van uw Volkswagen. Ter ere van 70 jaar Volkswagen zijn de sets tijdelijk extra scherp geprijsd. Zolang de voorraad strekt.

up-waffle.jpg
polo-syenit.jpg
up-triangle.jpg
polo-mallory.jpg
golf-corvara.jpg
passat-montery.jpg
golf-madrid.jpg
passat-verona.jpg

Schermafbeelding_2017-06-02_om_123956.png