Lease-actie Volkswagen e-load up!

Nú vanaf € 295,- per maand.

Snel even inladen en alle leveringen in één ritje bezorgen? Dat doe je met de e-load up!.

Profiteer nu van onze speciale lease-actie op de Volkswagen e-Load up! 5-deurs:

Financiel lease   € 295,- p.m. (excl. btw)   o.b.v. 60 maanden, aanbetaling € 6.250,- en slottermijn € 8.588,-
Full operational lease   € 429,- p.m. (excl. btw)  o.b.v. 60 maanden, 20.000 km p.j.

Neem voor meer informatie contact op met onze lease-adviseurs via (073) 646 9999 of stuur een e-mail naar lease@udenhout.nl.Z-1_5.jpg

DE E-LOAD UP!

Overstappen op elektrisch rijden? Stap maar in! De nieuwe e-load up! maakt het mogelijk. De krachtige elektrische motor levert puur rijplezier – volledig elektrisch en emissievrij. En dat met een bereik van maximaal 160 kilometer. Ontdek de nieuwe e-load up! voor duurzaam rijplezier in de stad – én daarbuiten. Daarnaast is de nieuwe e-load up! fiscaal ook zeer aantrekkelijk. U heeft recht op 36% milieu-investeringsaftrek (MIA). Dit voordeel kan oplopen tot ruim €3.600 netto. Op basis van 52% belastingtarief en 14% MKB winstvrijstelling.

e-load_up.jpg

Eco-up.jpg

DE ECO-LOAD UP! OPVALLEND RUIM. OPVALLEND ZUINIG.

De eco-load up! ontlast je portemonnee. Met aardgas bespaar je flink op je brandstofkosten. En… met de eco-load up! kom je ver. Het bereik van de aardgas en benzinemotor samen is zelfs 600 km. De uitvoeringen van de load up! met aardgas of benzine zijn eenvoudig door de dealer om te bouwen tot een up! met achterbank. Dit is gunstig voor de restwaarde.

Z-2.jpg