Audi A5 Launch Edition

EXCLUSIEVE INTRODUCTIEVERSIE. SPORTIEF EN VERNIEUWEND

De oplage van deze uitvoering is gelimiteerd

Audi viert de marktintroductie van de nieuwe A5 Coupé met de zeer compleet uitgevoerde Audi A5 Coupé Launch Edition. De A5 Launch Edition is standaard voorzien van aantrekkelijke opties. De consumentenadviesprijs van deze speciale en gelimiteerde uitvoering is € 55.855,-*. 

- line sport + Pro Line S
- 19" lichtmetalen velgen PRR
- MMI navigatie plus
- Audi Connect diensten (3 jaar)
- Audi virtual cockpit
- Audi soundsystem
- Lichtpakket 2

SPORTIEF EN VERNIEUWEND

De Audi A5 Coupé verenigt sportiviteit met elegantie. De exclusieve Launch Edition versterkt het sportieve karakter door de line 'sport' als uitgangspunt te nemen en daar de riante uitrusting van Pro Line S aan toe te voegen. Dit betekent dat onder meer sportstoelen vóór, comfortairconditioning, een diefstalalarm, LED-koplampen, S line en S line exterieur aanwezig zijn. Aan de buitenkant vervolmaken de fraaie 19-inch lichtmetalen velgen met 255/35 R19-banden het beeld. Binnenin is topklasse hightech aanwezig in de vorm van MMI navigatie plus, de Audi virtual cockpit, toegang tot Audi connect-diensten en het Audi sound system met tien luidsprekers en zeskanaals versterker. Met de ambiente- en contourverlichting uit het lichtpakket is de interieurverlichting configureerbaar.

mediagallery_images__5_11.jpg

MEERUITVOERINGEN

De meeruitvoeringen op de Audi A5 Sportback zijn gelijk aan de meeruitvoeringen op de A5 Coupé.

KLEUREN

De Audi A5 Launch edition is in de volgende metallic exterieurkleuren leverbaar: Argusbruin, Floretzilver, Gletsjerwit, Gotlandgroen, Moonlightblauw, Manhattangrijs, Matadorrood, Monsoongrijs, Mythoszwart, Scubablauw, Tangorood, 

Vooraadvoordeel

Bij Van den Udenhout kunt u ook kiezen voor een Audi A5 Coupé uit voorraad. Hiermee profiteert u van € 3.000,- extra korting én kunt u snel over uw nieuwe Audi A5 beschikken. Bekijk hier de voorraad of neem voor meer informatie contact op met onze Verkoopadviseurs.


* Genoemde consumentenadviesprijzen zijn inclusief BTW, BPM, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges.