De Audi Q2 Limited Edition. Een uniek model.

Slechts 10 stuks beschikbaar!

De Audi Q2 #limited is herkenbaar aan zijn exclusieve uitrusting en oplage.

#LIMITED

Het gelimiteerde model combineert de rijke uitrusting van de Audi Q2 Sport met de gemakken van het Pro Line pakket, met ondermeer MMI navigatie, parkeerhulp achter, cruise control en een bestuurderinformatiesysteem in kleur.

Aanvullend krijgt de Audi Q2 #limited standaard fraaie LED koplampen, 18 inch lichtmetalen ‘5-arm dynamic’-design velgen en het Ambiente lichtpakket, waarmee de verlichte decoratielijsten in tien verschillende kleuren zijn in te stellen. De eigentijdse uitstraling van het interieur wordt kracht bijgezet door mono.pur afwerkingselementen en smaakvolle aluminium delen. Ook een licht- en regensensor is inbegrepen. De standaard Audi Car Assistant zorgt ervoor dat de bestuurder altijd met zijn Q2 is verbonden.

Een rijke en sportieve uitrusting voor de aantrekkelijke prijs van € 37.360,- rijklaar! Private Lease is ook mogelijk vanaf € 557,- per maand all-in en o.b.v. 48 maanden en 10.000 km per jaar via Van den Udenhout Privé Lease. Met private lease least u als particulier zonder zorgen en betaalt u alleen de brandstof en wij de rest! Lees hier meer over privé lease.

Wanneer u nu kiest voor een nieuwe Audi Q2 Limited Edition dan is deze voor u beschikbaar vanaf januari 2018. Zo start u het jaar dus extra flitsend! 

7_15.png

MOTOREN EN TRANSMISSIE

De Q2 #limited is uitsluitend leverbaar met 1.0 TFSI 116 pk motor en handgeschakelde transmissie.

Stuur_aangepast.jpg
q2_aangepast.jpg


DE Q2 #LIMITED IS GEBOUWD OP BASIS VAN DE Q2 SPORT AANGEVULD MET PRO LINE EN DE VOLGENDE  ITEMS:

#  Blade in IJszilver metallic (niet mogelijk bij Floretzilver metallic)
#  Bumpers en spatbordranden in carrosseriekleur
#  Sportstoelen vóór
#  Bekleding stof Index
#  Middenarmsteun vóór
#  MMI navigatie
#  Luidsprekers, 8 passieve luidsprekers voor- en achterin
#  Bestuurdersinformatiesysteem met kleurendisplay
#  Cruise control