Audi Vakantiecheck bij Van den Udenhout

Is uw Audi klaar voor de zomer?

Profiteer van de verschillende Audi acties bij Van den Udenhout

zomercheck_v2_bg.jpg

Vakantiecheck

Gaat u deze zomer met de auto op vakantie? Of bent u al een tijd niet bij uw Audi-dealer geweest voor een controle? Tot en met 31 augustus bieden wij u als Audi-rijder een vakantiecheck aan voor slechts € 19,-. Tot en met 31 augustus krijgt u er tevens een Audi Sun protection & After Sun kit bij. Uw Audi wordt dan op 17 punten gecontroleerd, zodat uw Audi weer helemaal klaar is voor de vakantie. En mocht er iets vervangen moeten worden, dan heeft u direct inzicht wat er moet gebeuren om weer met een gerust hart op weg te gaan.

Maak een werkplaatsafspraak

 

Zomerwielensets

Met originele wielensets speciaal ontworpen voor uw Audi geniet u ook in de zomer van optimale performance.

zomersets_car_bg_lastframe.png

 

2Q-2.jpg

Zomerbanden

Banden zijn een essentieel onderdeel van uw Audi. U kunt nu bij Van den Udenhout terecht voor het monteren van uw zomerbanden: banden die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarmee kunt u met een goed gevoel de weg op.

 

Aircocheck

Blaast uw airco nog frisse lucht en houdt het systeem uw auto op de juiste temperatuur? Doe de aircocheck om ook deze zomer weer optimaal te profiteren van uw aircosysteem.

  • Aircocheck € 19,-
  • Onderhoudsbeurt inc. geurbehandeling € 99,-

Maak direct een afspraak

2Q_2.jpg

 

zomercheck_v2_bg.jpg

Navigatie update

Door wijzigingen in het wegennet en verkeerssituaties kunt u ondanks uw navigatiesysteem voor verrassingen komen te staan. Laat daarom uw navigatiesysteem tijdig updaten. Deze service is al mogelijk vanaf € 199,-.
Combineert u de navigatie-update met een onderhoudsbeurt of airco-onderhoud dan kost de update tijdelijk € 99,- incl. montage.

Maak direct een afspraak

Refresh Service

Een auto vol sporen na de vakantie? Audi-rijders kunnen gebruikmaken van een volledige ’Refresh’: voor € 129,- controleert de Audi-dealer uw auto op kleine schades en zal hij uw Audi reinigen, poetsen en in de was zetten. Zelfs de motorruimte wordt schoongemaakt. Het interieur wordt uitgezogen, de bekleding wordt ontdaan van vlekken en het dashboard wordt volledig gereinigd. Zo is uw Audi na een vakantie weer in showroomstaat en tevens klaar voor de komende maanden.

Maak direct een afspraak

9k_1.jpg

download-1_2.jpg

Wielen Service

We wisselen uw winterbanden voor zomerbanden, ook op uw huidige velg. Daarnaast wordt uw Audi gratis gewassen. Handig: uw winterbanden kunnen achterblijven in het zogeheten bandenhotel. En wanneer de zomer voorbij is, haalt u ze gewoon weer op. 

  • Wisselen complete set €39 (€75 incl. opslag)
  • Bandenwissel op velg €84 (€120 incl. opslag)

Maak direct een afspraak