Ontdek de nieuwe Fabia Monte Carlo

Je rijdt de Fabia Monte Carlo nu vanaf € 18.690!

De sportieve uitvoering van de Fabia, nu bij Van den Udenhout

Fabia Monte Carlo: sportiviteit en ruimte

De Monte Carlo, de sportieve uitvoering van de Fabia. Zowel het exterieur als het interieur benadrukt dit. Met sportieve bekleding en spoilers zowel voor als achter. En qua ruimte biedt deze Fabia wat je van ŠKODA gewend bent, dankzij het panoramadak oogt alles zelfs nog ruimer. Je rijdt de Fabia Monte Carlo nu al vanaf € 18.690,- of de Fabia Combi Monte Carlo vanaf €19.590,-!

Sportief exterieur

 

Sportief en ruim

Het interieur van de Fabia Monte Carlo onderstreept het sportieve karakter. Onder andere dankzij de lichtmetalen pedalenset, het driespaaks sportstuurwiel met rode stiksels en de sportieve stoffen bekleding. Maar deze sportieve Fabia is natuurlijk ook uitgerust met alle Simply Clever features die je van ŠKODA gewend ben. Zo beschikt die bijvoorbeeld over een opbergvak onder de voorstoel, of een houder voor je smartphone.

De FABIA Monte Carlo is leverbaar in twee motoriseringen, de 1.0 TSI 70kW handgeschakeld en de 1.0 TSI 81kW handgeschakeld en is al beschikbaar vanaf € 18.690,- inclusief advieskosten rijklaar maken. Het voordeel op een Monte Carlo bedraag € 2.900,-. Dit is nog exclusief de inruilpremie van € 1.100,- die ook op de FABIA Monte Carlo van toepassing is. Met de inruilpremie loopt uw totaalvoordeel op deze sportieve FABIA op tot maar liefst €4.000,-!

fabia-MONTECARLO.jpg