Gatelock aanbieding

€ 599,- inclusief montage

Uw bedrijfswagen, gereedschappen en lading beschermen? Maak gebruik van het Gatelock beveiligingsslot. Nu € 599,- inclusief montage, exclusief BTW.

Per jaar worden in Nederland meer dan 2500 lichte bedrijfsvoertuigen gestolen, waarvan maar een beperkt aantal wordt teruggevonden. Zelfs als de inbraak mislukt, richt de inbraakpoging schade aan portieren aan. Om uw auto, de gereedschappen en de lading te beschermen leveren wij het Gatelock beveiligingsslot.

Aanbieding Gatelock

De aanbieding bestaat uit een set van 2 sloten welke gemonteerd worden aan de schuifdeur en de achterdeur van de bedrijfswagen. Ter introductie bieden wij een complete set Gatelock M incl. montage aan voor een speciaal actie tarief (prijs op aanvraag).

Gatelock is een innovatief mechanisch beveiligingsslot ontworpen om uw voertuig, gereedschap en lading tegen diefstal te beschermen. Het slot kan gebruikt worden op zowel achter- als schuifdeuren. Het stalen huis en het verharde oppervlak zorgen voor een maximale sterkte en taaiheid. De Gatelock is ongrijpbaar voor de meeste inbraakgereedschappen en bestendig tegen zagen en boren. De slam lock bediening zorgt ervoor dat u uw lading eenvoudig en veilig kunt laden en lossen. Het slot is verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen.

Bekijk de brochure van Gatelock.

Gatelock_Van_M_1.jpg Gatelock_VAN_M_vw.jpg

Bedrijfswagen Inbouw Centrum

Het monteren en leveren van de Gatelock beveiligingssloten loopt via ons Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Gespecialiseerd in het verzorgen van een maatwerkoplossing voor uw bedrijfswagen, ongeacht het merk. Meer informatie over BIC.