Knallende aanbiedingen van SEAT en SKODA

Stap snel in met veel extra voordeel!

Profiteer nog van de voordelige private lease tarieven en stap snel in je nieuwe auto! Op onze SEAT en ŠKODA voorraadmodellen hebben we super scherpe acties.

De Nieuwe Dealer start het jaar met knallende aanbiedingen op SEAT en ŠKODA modellen! Profiteer nog van de voordelige private lease tarieven en stap snel in je nieuwe auto! Op onze voorraadmodellen hebben we extra scherpe actietarieven, waardoor je niet alleen super snel, maar ook nog super voordelig in kunt stappen! Tevens profiteer je van extra hoge inruilpremies. Wees er dan snel bij want op=op!


seat-ibiza_82.jpg


seat-arona_13.jpg

arona_website.jpg


seat-leon_128.jpg


seat-leon-st_44.jpg


seat-ateca_41.jpg


  • SNEL RIJDEN
  • VEEL VOORDEEL
  • EXTRA INRUILPREMIE
  • BEPERKTE VOORRAAD OP=OP

skoda-fabia-combi_30.jpg

s-fabia-combi.jpg


s-fabia.jpg

skoda-fabia_79.jpg


skoda-rapid-drive.jpg

rapid_website.jpg


s-octavia-combi.jpg

skoda-octavia_en_combi.jpg


skoda-superb_en_combi.jpg

s-superb-combi.jpg


* Udenhout Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2018, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden. Het extra voordeel geldt alleen op voorraadmodellen met kenteken.