Private lease brandstofpas

Bovenop de scherpe private lease actietarieven ontvangt u nu ook 1/2 jaar gratis brandstof bij het afsluiten van een private lease contract!

Wanneer u voor het einde van het jaar een private lease contract afsluit op een voorraad-auto ontvangt u een aangename verassing.

Half jaar gratis brandstof!

Grijp deze unieke kans en wacht niet langer. Tijdelijk profiteert u van heel erg veel stapelvoordeel. Naast de ontzettend scherpe private lease actietarieven ontvangt u nu ook nog 1/2 jaar lang gratis brandstof (in de vorm van een brandstofpas van € 500,-). Sluit voor 31 december een private lease contract af op een auto uit voorraad en u ontvangt deze aangename bonus bovenop de bestaande acties. Met deze brandstofpas kan bij alle pompen in Nederland worden getankt. Een prachtig cadeau waarmee het wegrijden in een nieuwe auto tijdelijk nóg aantrekkelijker is. In veel gevallen is dit wel een half jaar* gratis brandstof! Deze actie is geldig op alle modellen uit voorraad. Wacht dus niet langer en stap nu in een gloednieuwe auto!

Private lease aanbod

Bij Van den Udenhout profiteert u van een ruim private lease aanbod. Of u nu kiest voor een Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA wij kunnen u helpen bij uw wensen. Bekijk ons aanbod of kom langs bij één van onze vestigingen!

Private lease aanbod

* Gebaseerd op een tegoed van € 500,-, een benzineprijs van gemiddeld € 1,75 per liter, een gemiddeld brandstofverbruik van 1 op 18 en een private leasecontract van 10.000 km/jaar.

Actuele voorraad

Bekijk hier de actuele voorraad of kom langs bij één van onze vestigingen!

Actuele voorraad auto's

Actievoorwaarden brandstofpas

  • Geldig vanaf 1 november 2018
  • Uiterlijke private lease aanvraagdatum is 20 december 2018
  • Contract private lease getekend retour uiterlijk 31 december
  • Ook geldig bovenop de reeds geldende actietarieven
  • Niet in combinatie met andere tankpas acties
  • Niet geldig op collectieve private lease contracten
  • VWPFS heeft het recht om de actie voortijdig te beëindigen
  • De tankpassen ontvangt u twee weken na aflevering van de auto

Bekijk hier alle actuele private lease acties

Van den Udenhout Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaftarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.