PRIVATE LEASE SHOW EINDHOVEN

ALLE MERKEN, MET HEEL VEEL VOORDEEL, OP 1 LOCATIE!

Stap nog dit jaar in uw gloednieuwe private lease auto en december was nog nooit zo’n voordelige maand. Naast enorme scherpe private lease actietarieven en een half jaar gratis brandstof* (in de vorm van een brandstofpas van € 500,-) betalen wij namelijk alleen tijdens het actieweekend van donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 november in Eindhoven ook nog eens uw december inkopen middels een bol.com cadeaubon van 250 euro! December wordt nu dus een echte feestmaand! Begin het feestje bij ons in de showroom.

 


  • WIJ BETALEN UW DECEMBER INKOPEN!

    € 250,- BOL.COM CADEAUBON

  • 1/2 JAAR GRATIS BRANDSTOF!

    € 500,- BRANDSTOFPAS

  • CASHBACK VOOR UW HUIDIGE AUTO

  • EXTRA VOORDELIG PRIVATE LEASE TARIEF


WINTERCHECK-DAG

Op zaterdag 24 november kun u met uw auto tevens terecht voor een gedegen wintercheck. Onze monteurs controleren uw auto op vitale punten om weer veilig de winter tegemoet te gaan. Geniet zelf in winterse sferen van lekkere hapjes en drankjes terwijl onze monteurs uw auto bekijken. Voor Volkswagen en Audi gebeurt dit in de werkplaatsen aan de Wekkerstraat. Voor SEAT en ŠKODA mag u naar onze SEAT en ŠKODA werkplaats aan de Meerenakkerweg in Veldhoven.

PLAN UW AFSPRAAK ONLINE
Maak nu uw afspraak voor uw Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA bij onze werkplaats in Eindhoven of Veldhoven. Klik op onderstaande button en vul uw kenteken en kilometerstand in, kies voor de wintercheck en u ontvangt binnen één werkdag een definitieve bevestiging.

Werkplaatsafspraak

KIJK & VERGELIJK, ALLE MERKEN OP 1 LOCATIE!

Om het niet alleen financieel extra aantrekkelijk te maken, maar om u ook op 1 centrale locatie naar gelang te kunnen laten kijken en vergelijken zijn al onze automerken tijdens deze show aanwezig bij onze Volkswagen vestiging aan de Wekkerstraat in Eindhoven. Bekijk de up! en de Citigo, de Ibiza en Polo, de Q2 en de Arona. Kortom, kijk en vergelijk!

5 zekerheden private lease

* Udenhout Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.