Privé Lease Actie in de hele maand december

Privé Lease nu een auto en ontvang in december nog geld op uw rekening!

Wij denken uiteraard graag met u mee! De maand december is al duur genoeg, dus het kopen van een auto kan daardoor even opgeschoven worden. Bij Van den Udenhout is dat niet nodig! In tegendeel, wij helpen u graag met een uniek aanbod aan wat extra geld voor deze dure decembermaand.

Stap nu over in een Privé Lease auto van één van onze merken en ontvang de inruilwaarde van uw huidige auto direct cash op uw rekening!

Stappenplan:

1. Kies een Privé Lease auto uit de grote voorraad
2. Lever uw huidige auto in en ontvang direct de inruilwaarde cash op uw rekening!
3. Rijd gratis een vergelijkbare huurauto tot uw nieuwe auto wordt afgeleverd
4. Rijd na de aflevering weg in uw spiksplinternieuwe Privé Lease auto!


Bekijk onderstaande auto's (uit voorraad leverbaar):

Een nieuwe auto, occasion of Privé Lease rekenvoorbeeld: Volkswagen Up! 48 maanden, 10.000km/jaar


Géén keuze kunnen maken?

Geen zorgen, hier hebben we nog meer interessante auto's:


DISCLAIMER

Udenhout Privé Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services,  handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer  20073305.

* Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten.

Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De algemene voorwaarden zijn hier te vinden.