Superveel voordeel op de Volkswagen Golf

Haast je! Superveel voordeel op de Golf uit voorraad

Profiteer alleen dit jaar nog van 3.300,- euro voordeel op de Golf Highline 1.5 TSI en van het private lease-voordeel van 26 euro per maand. Ontvang bij het afsluiten van een private lease-contract op een auto uit voorraad een brandstofpas van 500 euro. Ben wel snel want op=op!

Superveel voordeel op de Golf

Haast je naar onze Golf uit voorraad! Dit jaar profiteer je nog van superveel voordeel op deze stoere Golf. Exclusief bij Van den Udenhout stap je nog dit jaar in een zeer complete Golf Highline 1.5 TSI voor de prijs van een 1.0 TSI. Profiteer nu van € 3.300,- stapelvoordeel. Wacht niet langer, want op=op!

Voorraad Volkswagen Golf

EXCLUSIEF BIJ VAN DEN UDENHOUT UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Koop in december en stap in december of januari in!

PRIVATE LEASE
GOLF UIT VOORRAAD

STANDAARD TARIEF P/M
€ 391,-

UDENHOUT TARIEF
€ 365,-

VOORDEEL P/M
€ 26,-

ONTVANG NU BIJ IEDER PRIVATE LEASE-CONTRACT EEN BRANDSTOFPAS VAN € 500,-!

HALF JAAR GRATIS BRANDSTOF!

Grijp deze unieke kans en wacht niet langer. Tijdelijk profiteert u van heel erg veel stapelvoordeel. Naast de ontzettend scherpe private lease-actietarieven ontvangt u nu ook nog 1/2 jaar lang gratis brandstof (in de vorm van een brandstofpas van € 500,-*). Sluit voor 31 december een private lease-contract af op een auto uit voorraad en u ontvangt deze aangename bonus bovenop de bestaande acties. Met deze brandstofpas kan bij alle pompen in Nederland worden getankt. Een prachtig cadeau waarmee het wegrijden in een nieuwe auto tijdelijk nóg aantrekkelijker is. Wacht dus niet langer en stap nu in een gloednieuwe auto!

Actie brandstofpas

* Gebaseerd op een tegoed van € 500,-, een benzineprijs van gemiddeld € 1,75 per liter, een gemiddeld brandstofverbruik van 1 op 18 en een private leasecontract van 10.000 km/jaar.

Perfectie tot in detail

De Golf is de hatchback onder de hatchbacks, zuinig, innovatief en sportief! Al zeven generaties lang is de Volkswagen Golf de populairste voorwielaangedreven hatchback. Het geheim: zijn herkenbare vormgeving en betrouwbare prestaties. Ook het slimme gebruik van ruimte, de hoogwaardige afwerking en state-of-the-art technologie maken de Golf tot een succes. Met features als Active Info Display, automatische airconditioning (Climatronic) en parkeersensoren is de Golf altijd een comfortabele en veilige keuze.

De inruilpremie is niet geldig in combinatie met private lease. Van den Udenhout Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaftarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.