Volkswagen Business modellen bij Van den Udenhout

Profiteer van duizenden euro's Business-voordeel!

De Business-modellen zijn extra rijk uitgerust dus profiteer je van business-voordeel tot maar liefst € 2.986.

Heel veel opties en lage leasekosten.

Leasen of kopen is nu wel heel aantrekkelijk. Zo zijn de Business-modellen extra rijk uitgerust én profiteer je van business-voordeel tot maar liefst € 2.986. Zo blijft de aanschafprijs en dus ook de bijtelling extra laag. Of je de nieuwe Volkswagen nou least of niet: je profiteert sowieso van duizenden euro's Business-voordeel. Kies daarom direct het model dat bij jou past. Zakelijk rijden komt bij Volkswagen in twee smaken:

Business

Een rijke uitrusting, maar toch een laag bijtellingstarief? De Business-modellen van Volkswagen zijn dan de perfecte keuze! Standaard met onder andere automatische airconditioning en Adaptive Cruise Control. Het voordeel loopt op tot maximaal € 5.884!

  • Adaptive Cruise Control
  • Automatische Airconditioning

Business R

De Business R-modellen bieden, naast het comfort en de luxe van de Business uitrusting, ook nog een sportief R-Line pakket. Daarnaast loopt het voordeel op tot meer dan € 6.715!

  • Adaptive Cruise Control
  • Automatische Airconditioning
  • Sportief R-Line pakket

Business

Business R

Deze acties zijn geldig tot en met 28 december 2017. De vanafprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Voor meeruitvoeringen gelden de opties uit de prijslijsten van de daarbij behorende uitvoering.