INTENS(E) veel business VOORDEEL op een nieuwe seat

INSTAPPEN EN UPGRADEN IS NU WEL HEEL VOORDELIG!

Profiteer zakelijk van enorm veel Business Intense voordeel én stap erg snel in je gloednieuwe SEAT uit onze voorraad!

Intens(e) veel voordeel!

Zeer rijk uitgerust

Direct uit voorraad leverbaar

Veel pakketvoordeel

Extra inruilpremie

sidebar-naar-acties.png

5  redenen om voor Business Intense te gaan.

Met de Business Intense uitvoeringen van je favoriete SEAT modellen heb je al snel een dikke upgrade te pakken. En dat wil je:

  • Extra voordeel tot € 5.955,-
  • Voorzien van heel veel luxe
  • Uitgerust met de populairste features
  • Keuze uit heel veel modellen
  • Veel uit voorraad leverbaar (geen prijsverhoging bij WLTP2)

Er is altijd een SEAT voor jou

Van de stadse Mii en de compacte Arona, tot de stoere Ateca en de sportieve Leon. Bij SEAT vind je het allemaal. Kom snel langs en stap in.

MII

Style Intense nu met € 220,- voordeel

 

IBIZA

Style Business Intense nu met € 1.415,- voordeel
FR Business Intense nu met € 1.170,- voordeel

ARONA

Style Business Intense nu met € 2.355,- voordeel
Xcellence Business Intense nu met € 1.370,- voordeel
FR Business Intense nu met € 1.475,- voordeel

LEON

Style Business Intense nu met € 2.955,- voordeel
Xcellence Business Intense nu met € 1.750,- voordeel
FR Business Intense nu met € 2.345,- voordeel

ATECA

Style Business Intense nu met € 2.215,- voordeel
Xcellence Business Intense nu met € 2.420,- voordeel
FR Business Intense nu met € 2.520,- voordeel

Een paar Business Intense features uitgelicht

8 inch navigatiesysteem

Met het grote 8 inch navigatiesysteem, dat standaard is op élke Business Intense, rijd je niet alleen met alle gemak naar elke bestemming, maar koppel je ook je telefoon. Zo geniet je van je favouriete muziek en bel je met je favouriete contacten. Zo zijn zelfs de langste autoritten heel relaxed.

Draadloze telefoonlader

Nooit meer een lege telefoon dankzij de draadloze telefoonlader. Het speciale vak vóór de versnellingspook is voorzien van QI technologie. Dit zorgt ervoor dat de telefoons die draadloos laden ondersteunen, automatisch worden opgeladen. De draadloze telefoonlader is standaard op verschillende Business Intense uitvoeringen van de Arona, Leon 5D, Leon ST, Ateca.

Full LED koplampen

Zien en gezien worden. Dat doe je extra goed met je Full LED koplampen op verschillende Ateca Business Intense-uitvoeringen. De lichtbundel is extra groot waardoor de weg voor je maximaal verlicht is. Ook smoelt je SEAT nóg beter. Zo val je nog eens extra op.

Lane Assist

Tijdens het autorijden moet je scherp blijven. Maar zelfs de beste bestuurders willen nog wel eens over de wegmarkering rijden. Met Lane Assist op Business Intense uitvoeringen van de Leon 5D/ST is dit verleden tijd. Jouw SEAT houd zichzelf namelijk netjes tussen de lijntjes. Handig en veilig.

Park Assist

Met Park Assist, standaard op verschillende Ateca en Arona Business Intense modellen, wordt parkeren een eitje. Jij kiest het plekje, de auto stuurt hem er automatisch in. Heeft jouw favourite Business Intense model geen Park Assist? Geen zorgen, ook dan parkeer je schadevrij in met de parkeersensoren en/of achteruitrijcamera.

Voorwaarden

Informeer naar de voorwaarden. Fouten voorbehouden.

ZAKELIJKE MOBILITEIT BIJ HET AN DEN UDENHOUT BUSINESS CENTER

Het Van den Udenhout Business Center biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt in op mobiliteitswensen van klanten en hun werknemers. Met steeds nieuwe en innovatieve oplossingen waar de markt om vraagt, zoals flexible lease, leasen zonder risico en kosteloos inleveren na 12 maanden. Ook bij koop, financiering of verzekering helpen wij onze zakelijke klanten graag.

Voor ieder bedrijf, klein of groot, bieden we aanbiedingen op maat en specifieke oplossingen. Precies afgestemd op de actuele situatie.

MEER INFORMATIE OVER HET BUSINESS CENTER

STANDAARD MET 4 JAAR GARANTIE

Tegenwoordig hebben alle nieuwe SEAT modellen 4 jaar garantie. Dus als er zich een defect voordoet als gevolg van een mechanische- en/of fabricagefout, dan valt dit tot 100.000 km onder de garantie. Mocht je SEAT bijvoorbeeld onverhoopt een mankement hebben aan de versnellingsbak of aircopomp, dan kun je ervan op aan dat het mankement snel en vakkundig door Van den Udenhout wordt verholpen. Dat is pas service!