SEAT Ibiza vrolijke voorjaarsactie!

PROFITEER VAN SCHERPE SEAT AANBIEDINGEN BIJ VAN DEN UDENHOUT!

HEADER-VOORJAAR-SEAT-SKODA.jpg

Dit voorjaar hebben wij speciale aanbiedingen klaarstaan. Je profiteert van veel private lease-voordeel en aantrekkelijke inruilpremies. Daarnaast hebben we veel voordeel op de Business Intense actiemodellen!

VROLIJKE VOORJAARSACTIE

Profiteer van de acties op de SEAT Ibiza. Private lease nu een SEAT Ibiza voor € 269,- of rij een Ibiza al vanaf € 15.400,-. Op alle nieuwe SEAT modellen zit ook nog eens 4 jaar garantie.

PRIVATE LEASE ACTIETARIEVEN OP DE SEAT IBIZA

SEAT IBIZA STANDAARD TARIEF ACTIEKORTING ACTIETARIEF
REFERENSE € 320,- - € 51,- € 269,-
STYLE: € 340,- - € 41,- € 299,-
STYLE BUSINESS INTENSE: € 362,- - € 43,- € 319,-

FR BUSINESS INTENSE:

€ 380,- - € 31,- € 349,-
SEAT IBIZA VOORDEEL
FR BUSINESS INTENSE: € 1.170,-
STYLE BUSINESS INTENSE: € 1.415,-

Je rijdt al een SEAT Ibiza vanaf € 27.700,-

 

TIJDELIJK EXTRA VOORDELIG FINANCIEIRINGSTARIEF
Financier nu je SEAT Ibiza voor € 149,- p.m.

GARANTIE
4 jaar garantie op alle nieuwe SEAT modellen

COMPACTER, RUIMER, EFFICIËNTER

De vijfde generatie SEAT Ibiza kenmerkt zich door perfecte proporties alsmede door een markant en sportief design. Het kenmerkende lijnenspel van SEAT is verder doorontwikkeld. De driehoekige Full LED-koplampen en de opvallende dagrijverlichting maken de nieuwe Ibiza onmiddellijk herkenbaar. De overhang is zowel vóór als achter kort, met de wielen op de hoeken van de auto. De grotere wielbasis en de raamlijn onderstrepen de lengte van het nieuwe model, terwijl de lijnen die over de flanken lopen typisch SEAT zijn. De achterlichtunits lopen om de hoeken door en sluiten daar mooi bij aan. Door het lijnenspel van de achterklep en de achterbumper oogt de auto breder dan voorheen.

VAN DEN UDENHOUT ACTIES

Van den Udenhout heeft altijd interessante acties voor alle merken.

  • Alles onder één dak
  • Officiële dealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-naar-acties.png

**SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief btw, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig t/m 30 juni 2019, zolang de voorraad strekt.

logo_keurmerk.png