OPVALLEND EN RUIM. NU MET EXTREEM VEEL VOORDEEL. 

DE SUV'S VAN SEAT. direct uit voorraad leverbaar.

Nu bij Van den Udenhout profiteer je van extreem veel voordeel op de SUV's van SEAT. Kies voor de SEAT Arona en je rijdt al voor € 289,- p/m weg middels private lease. Dat is een korting van € 20,- extra per maand op het landelijk actietarief. Of kies voor een TOTAAL voordeel van € 1.500,- op de Arona uit voorraad. Ga je toch liever voor een maatje groter dan hebben we nu speciaal op de SEAT Ateca en Tarraco een GRATIS DSG-automaat t.w.v. € 2.500,-. Wanneer je kiest voor een Ateca via VDU leasing of bij aanschaf van een Tarraco uit voorraad. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor MAXIMAAL voordeel van maar liefst € 3.000,- op de Ateca uit voorraad en € 6.710,- op de Tarraco uit voorraad.

Opvallend veel voordeel en een ruime keuze! Bekijk snel de verschillende SEAT SUV acties.

EXTREEM VEEL VOORDEEL OP DE SUV'S VAN SEAT

Arona
€ 20,- extra p/m private lease-korting
Totaal voordeel van € 1.500,-


Ateca
Gratis DSG-automaat
Maximaal voordeel van maar liefst
€ 3.000,-


 Tarraco
Gratis DSG-automaat
Totaal voordeel van € 6.710,-

ARONA

Alleen bij Van den Udenhout rij je nu extra snel en voordelig weg in een SEAT Arona. De SEAT Arona is er nu met een uniek private lease-tarief en een extra voordelige inruilpremie. De luxe uitvoering van de Style Business Intense is er al vanaf € 349,- p/m middels private lease en voor € 23.700,- middels koop.

ARONA REFERENCE

PRIVATE LEASE

Normaal tarief € 335,- p/m
Landelijk actietarief € 309,- p/m
Van den Udenhout actietarief € 289,- p/m*
Maandelijks voordeel € 46,- p/m
TOTAAL VOORDEEL € 2.208,-

 

INRUILVOORDEEL

Landelijke inruilpremie € 750,-
Landelijke voorraadkorting € 500,-
Extra VDU inruilpremie € 250,-
TOTAAL VOORDEEL € 1.500,-*

ARONA STYLE BUSINESS INTENSE

PRIVATE LEASE

Normaal tarief € 375,- p/m
Landelijk actietarief € 369,- p/m
Van den Udenhout actietarief € 349,- p/m*
Maandelijks voordeel € 26,- p/m
TOTAAL VOORDEEL € 1.248,-

 

INRUILVOORDEEL

Van € 25.200,-
Voor € 23.700,-
TOTAAL VOORDEEL € 1.500,-*

STYLE BUSINESS INTENSE

Standaard o.a. voorzien van:

  • Park Assist (automatische parkeerhulp) met achteruitrijcamera
  • Media System Navi met 8 inch touchscreen in kleur met en Full-link technologie (MirrorLink, Apple Carplay en AndroidAuto)
  • Adaptive cruise control
  • Parkeersensoren voor en achter

 

BEKIJK DE ARONA VOORRAAD

ATECA

MAXIMAAL voordeel op de Ateca van maar liefst € 3.000,- bij aankoop. Of kies voor een GRATIS DSG-automaat t.w.v. € 2.500,- op de Ateca middels zakelijk lease via VDU leasing. Het voordeel op de Ateca is alleen geldig op modellen uit voorraad. Ben jij op zoek naar een nieuwe privé of zakelijke auto dan is de SEAT Ateca iets voor jou!

SEAT ATECA

AANKOOP VOORDEEL

Landelijke inruilpremie € 1.500,-
Landelijke voorraadkorting € 1.500,-
MAXIMAAL VOORDEEL € 3.000,-**

 

REKENVOORBEELD ATECA STYLE

Van € 32.395,-
Maximaal voordeel € 3.000,-
Voor € 29.395,-

GRATIS DSG-automaat

Ontvang tijdelijk een gratis DSG-automaat t.w.v. € 2.500,- op de Ateca via VDU leasing***. Met de DSG-automaat wissel je efficiënt van versnelling en kom je extra uitgerust op je bestemming aan.

Meer informatie over de DSG-automaat?  

 

Lees meer

BEKIJK DE ATECA VOORRAAD

ATECA FR BUSINESS

ZAKELIJK LEASE

Landelijke tarief € 529,- p/m
Van den Udenhout actietarief € 499,- p/m*
Maandelijks voordeel € 30,- p/m
Totaal voordeel € 1.440,-

 

REKENVOORBEELD ATECA FR BUSINESS

Van € 36.455,-
Maximaal voordeel € 3.000,-
Voor € 33.455,-

TARRACO

MAXIMAAL voordeel van maar liefst € 6.710,- bij aankoop van een Tarracco Limited Edition uit voorraad. Of kies voor een GRATIS DSG-automaat t.w.v. € 2.500,- op de Tarraco. De GRATIS DSG-automaat is alleen van toepassing op de Tarraco Style of Xcellence 2.0 TSI uit voorraad. Standaard is de Tarraco zeer rijk uitgerust.

SEAT TARRACO

TARRACO STYLE LIMITED EDITION

Actieprijs € 35.388,-
Leasetarief € 581,-
Bijtelling v.a. € 238,-
Jouw voordeel € 3.695,-**

 

TARRACO XCELLENCE LIMITED EDITION

Actieprijs € 47.465,-
Leasetarief € 748,-
Bijtelling v.a. € 311,-
Jouw voordeel € 6.710,-**

GRATIS DSG-automaat

Ontvang tijdelijk een gratis DSG-automaat t.w.v. € 2.500,- op een Tarraco uit voorraad***. Met de DSG-automaat wissel je efficiënt van versnelling en kom je extra uitgerust op je bestemming aan.

*Geldig op de 2.0 TSI DSG uitvoering uit voorraad.

Meer informatie over de DSG-automaat?


Lees meer

BEKIJK DE TARRACO VOORRAAD

SEAT TARRACO

De Tarraco is de grootste SUV én het vlaggenschip van SEAT. Na de Ateca en Arona is de Tarraco de derde SUV van SEAT. Zijn in het oog springende, robuuste design staat niet op zichzelf: de 4,74 meter lange en 1,66 meter hoge Tarraco zet de toon voor het SEAT-design van de nabije toekomst. Een strakke lijnvoering met een focus op driehoekige vormen staat daarbij centraal. Een grote grille en scherp gesneden koplampunits sluiten daar perfect bij aan.

Van den Udenhout Business Center

Zakelijk opereert Van den Udenhout als het Business Center. Als zakelijke klant kunt u hier terecht met al uw mobiliteitsvraagstukken. Van onderhoud tot schadeherstel, van koop tot lease tot huur. Maar natuurlijk ook voor het financieren of verzekeren van uw auto of gehele wagenpark.

business-center-1-lijn.png

wat is DSG-Automaat

DSG staat voor ‘Direct Shift Gear’ of ‘Direkt Schalt Getriebe’. Een treffende naam, want zo’n automaat schakelt lekker direct. 

Wat maakt een DSG-automaat zo snel? Het geheim zit ’m in de twee koppelingen. Eentje voor de eerste, derde, vijfde en zevende versnelling en eentje voor de tweede, vierde en zesde versnelling. Zodra de DSG automaat van versnelling moet wisselen, schakelt hij in een fractie van een seconde tussen beide koppelingen. Een ŠKODA met DSG is daardoor niet alleen sneller, maar soms zelfs nog zuiniger dan een auto waarbij je zelf moet schakelen.

*Van den Udenhout biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden. Aanbod geldig van 1 januari tot en met 30 april 2020.
**Het voordeel bij aankoop van een Ateca is alleen geldig op de geselecteerde voorraad modellen. Vraag naar de voorwaarden.
***De gratis DSG-automaat is alleen geldig op geselecteerde voorraad modellen en via Van den Udenhout leasing. De korting voor de gratis DSG-automaat wordt berekend in het leasebedrag per maand. Vraag naar de voorwaarden.

logo_keurmerk.png