SEAT zomeracties bij van den udenhout

De zomer is dé tijd om te breken met je dagelijkse sleur. De stad uit, de bergen in, het strand op - we snappen dat u niet kunt wachten. Zorg ervoor dat uw SEAT er net zo klaar voor is en laat een vakantiecheck uitvoeren bij Van den Udenhout.

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

 • Alles onder één dak
 • Officiële dealer
 • Deskundig personeel
 • Complete ontzorging
 • Innovatief

sidebar-naar-acties.png

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png

Vakantiecheck slechts € 19,95

Tijdens de vakantiecheck controleert de monteur uw SEAT op maar liefst 30 punten. Ook vult ‘ie de vloeistoffen bij als dat nodig is én ontvangt u een unieke SEAT rugtas (t.w.v. € 39,-) helemaal gratis. Maak nu een werkplaatsafspraak, want voor de rugtas geldt, op=op.

Plan uw vakantiecheck

 

Aircocheck en -onderhoud

Zeker weten dat u er lekker koel bij zit in uw SEAT tijdens de hete zomermaanden? Laat dan een aircocheck uitvoeren voor € 19,95. Als uit de controle blijkt dat er onderhoud nodig is, dan heeft u al vanaf € 139,- een grondige airco-onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling.

Plan uw aircocheck

 

Korting op zomerbanden

Doorrijden op winterbanden? Geen goed idee! Met de hogere temperaturen is de remweg veel langer. Zomerbanden rijden veiliger, gaan langer mee met deze temperaturen, dus zit u relaxter achter het stuur. Geen zin in gewissel, dan zijn all-seasonbanden een goede optie. Tijdelijk ontvangt u extra veel korting op nieuwe zomer- en all-seasonbanden. Dus zijn uw huidige banden versleten? Dan kunt u ze nu voordelig laten vervangen. 

ZomerBanden Shop

 

De puntjes op de i

Haal nog meer uit uw zomer met onze accessoires en lifestyle-artikelen: van dakdragers en kofferbakmatten tot een stoer poloshirt. Tijdelijk extra aantrekkelijk, met kortingen tot wel 25%.

Ga naar de webshop

Alleen in juni: Navigatieupdate voor € 99,-

Een actueel navigatiesysteem is geen overbodige luxe. Zeker niet in het buitenland. Daarom hebben we de navigatieupdates ook afgeprijsd en heeft u al een volledig up-to-date systeem voor € 99,-.

seat-zomeractie-07.jpg

Ontdek navigatie-updates

Vier redenen voor SEAT Service

 1. Beste kwaliteit
  Van den Udenhout weet alles over uw auto en is speciaal getraind om 'm in topconditie te houden.
 2. Transparant en betrouwbaar
  Van den Udenhout bespreekt vóór de reparaties met u welke werkzaamheden worden uitgevoerd en hoeveel dat kost.
 3. Hoge restwaarde
  Het beste onderhoud betekent een langere levensduur en dus een hogere restwaarde.
 4. Vier jaar garantie op reparaties en onderdelen
  We bieden vier jaar garantie op alle originele SEAT onderdelen en ruildelen.

*De SEAT zomeracties gelden van 1 juni 2019 tot en met 31 augustus 2019. Plan daarom direct uw afspraak in voor een vakantie- of aircocheck.

Werkplaatsplanner