sensationeel voordeel op de ibiza, arona en ateca uit voorraad

Alléén bij van den udenhout profiteer je nu van extra veel voordeel op een ruime voorraad seat-modellen

Van den Udenhout heeft slim ingekocht en daarvan profiteer jij nu maximaal! Wij hebben veel aantrekkelijke modellen op voorraad. én alleen nu met extra veel voordeel. Pak deze kans voordat het te laat is en stap snel in een zeer rijk uitgeruste IBIZA, ARONA of ATECA. Je voordeel loopt op tot wel € 3.215,- of € 88,- per maand!

✔ Ruime keuze & snel rijden
✔ Uniek in Nederland

VOOR WELKE SENSATIONELE SEAT UIT VOORRAAD KIES JIJ?

DE SPORTIEVE IBIZA? DE STOERE ARONA? OF TOCH DE RUIME ATECA?

Extravoordeel

seat ibiza

Style Business Intense


Rekenvoorbeeld:

Normaal v.a. € 21.865,-
Business Intense voordeel tot € 1.415,-
Éxtra Van den Udenhout voordeel € 500,-**
Betaal slechts € 19.950,-

Private lease:

Van € 362,- p/m
Van den Udenhout actietarief € 319,- p/m***
Jouw voordeel € 43,- p/m
Extravoordeel

seat arona

Style Business Intense


Rekenvoorbeeld:

Normaal v.a. € 25.970,-
Business Intense voordeel tot € 1.370,-
Éxtra Van den Udenhout voordeel € 400,-**
Betaal slechts € 24.200,-

Private lease:

Van € 416,- p/m
Van den Udenhout actietarief € 349,- p/m***
Jouw voordeel € 67,- p/m
Extravoordeel

seat ateca

Business Intense


Rekenvoorbeeld:

Actieprijs v.a. € 34.165,-
Business Intense voordeel tot € 2.215,-
Éxtra Van den Udenhout voordeel € 1.000,-**
Betaal slechts € 30.950,- 

Private lease:

Van € 507,- p/m
Van den Udenhout actietarief € 419,- p/m***
Jouw voordeel € 88,- p/m

*Informeer naar de voorwaarden.

Exclusief bij Van den Udenhout:

VEEL VOORRAADVOORDEEL OP DE ZEER RIJK UITGERUSTE SEAT IBIZA, ARONA EN ATECA!


Profiteer nu op bovenstaande actiemodellen naast het aantrekkelijk Van den Udenhout voorraadvoordeel ook van extra aantrekkelijk Business Intense-voordeel. Met de Business Intense-uitvoeringen van je favoriete SEAT-model heb je al snel een dikke upgrade te pakken.

Daarom kies je voor de Business Intense: 1. Extra veel voordeel 2. Voorzien van heel veel luxe 3. Uitgerust met de populairste features

SEAT Ibiza

Dus: de SEAT Ibiza is compleet vernieuwd, maar hoe rijdt de nieuwe uitvoering dan? Er is maar één manier om daar achter te komen, en dat is door een proefrit in te plannen. Maak een testrit en ervaar het rijgemak, het comfort en de ruimte!

Plan je proefrit

SEAT Arona

Wil jij de SEAT Arona in het echt ervaren? Laat al je verwachtingen overtreffen tijdens een proefrit. De SEAT Arona staat voor jou klaar! Kom 'm van dichtbij bekijken en ontdek zelf wat de hij jou te bieden heeft!

plan je proefrit

seat ateca

De SEAT Ateca is de perfecte auto in de stedelijke jungle. Hij heeft alles wat je nodig hebt, om de drukte van het dagelijks leven even te vergeten. Rijden in de stad (en daarbuiten!) is nooit meer hetzelfde. Plan snel een proefrit om het zelf te ervaren.

plan je proefrit

STANDAARD MET 4 JAAR GARANTIE

Alle nieuwe SEAT modellen hebben 4 jaar garantie. Dus als er zich een defect voordoet als gevolg van een mechanische- en/of fabricagefout, dan valt dit tot 100.000 km onder de garantie. Mocht je SEAT bijvoorbeeld onverhoopt een mankement hebben aan de versnellingsbak of aircopomp, dan kun je ervan op aan dat het mankement snel en vakkundig door Van den Udenhout wordt verholpen. Dat is pas service!

***SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

logo_keurmerk.png