Luxueus & geavanceerd: De ŠKODA superb nu met gratis DSG-automaat

Wees er wel snel bij, want op = op!

Bij aanschaf van een nieuwe ŠKODA SUPERB HATCHBACK of COMBI krijg je tijdelijk een DSG-automaat gratis. Hiermee loopt het klantvoordeel op tot € 3.000,-. De GRATIS DSG-automaat actie geldt op alle uitvoeringen en motoren van zowel de ŠKODA SUPERB HATCHBACK als de ŠKODA SUPERB COMBI. Wees er dus snel bij en profiteer direct van deze aantrekkelijke aanbieding!

ŠKODA SUPERB nu tijdelijk met gratis DSG-Automaat t.w.v. € 3.000,-

OP = OP!

TIJDELIJK OP IEDERE ŠKODA UIT VOORRAAD:

€ 1.000,- INRUILPREMIE!*

ŠKODA SUPERB HATCHBACK

nu met gratis DSG-Automaat t.w.v. € 3.000,-

 

Vanafprijs € 33.790,-
Gratis DSG-Automaat t.w.v. € 3.000,-*
Pakketvoordeel tot € 2.750,-
Voordeel oplopend tot € 5.750,-

 

ŠKODA SUPERB COMBI

Nu met gratis DSG-Automaat t.w.v. € 3.000,-

 

Vanafprijs € 35.290,-
Gratis DSG-Automaat t.w.v. € 3.000,-*
Pakketvoordeel tot € 2.750,-
Voordeel oplopend tot € 5.750,-

 

 

Let op: op een TDI motor ontvang je een DSG-automaat t.w.v. € 2.000,- en op een TSI motor ontvang je een DSG-automaat t.w.v. € 3.000,-.

wat is DSG-Automaat

DSG staat voor ‘Direct Shift Gear’ of ‘Direkt Schalt Getriebe’. Een treffende naam, want zo’n automaat schakelt lekker direct.

 

Wat maakt een DSG-automaat zo snel? Het geheim zit ’m in de twee koppelingen. Eentje voor de eerste, derde, vijfde en zevende versnelling en eentje voor de tweede, vierde en zesde versnelling. Zodra de DSG automaat van versnelling moet wisselen, schakelt hij in een fractie van een seconde tussen beide koppelingen. Een ŠKODA met DSG is daardoor niet alleen sneller, maar soms zelfs nog zuiniger dan een auto waarbij je zelf moet schakelen.

 

De SUPERB met gratis automaat is uit voorraad leverbaar vanaf € 33.790,- (Ambition Business-uitvoering). Je krijgt dan niet alleen een DSG-automaat, maar ook onder meer parkeersensoren voor- en achter, 17-inch lichtmetalen velgen en digitale radio (DAB).

Welke SUPERB kies jij?

DE ŠKODA SUPERB

ŠKODA presenteert de SUPERB, het topmodel van het merk. Hij doet zijn naam eer aan. Om te beginnen met een scherp en helder design. Daarbij biedt hij nog meer ruimte en comfort dan voorheen. Ook op technologisch gebied is hij dé vaandeldrager van ŠKODA: de SUPERB is lichter dan het vorige model en leverbaar met Euro 6-motoren, waaronder diverse met 22% bijtelling, zowel handgeschakeld als met DSG versnellingsbak. De SUPERB is er met assistentiesystemen én hij is de eerste rijdende hotspot van ŠKODA. De SUPERB is te bewonderen in de showroom van Van den Udenhout.

De ŠKODA SUPERB is er met de traditionele pluspunten zoals een riant ruimteaanbod, comfort en veiligheid en betrouwbaarheid van topklasse, volop gebruiksgemak en 'value for money'.

 

Bekijk model

ŠKODA SUPERB COMBI

De ŠKODA SUPERB COMBI is meer dan een prachtige stationwagen, vanwege de opmerkelijke ruimte die hij biedt. Ruimte voor jezelf, ruimte voor elkaar en vooral ook ruimte voor plezier. Een luxewagen die je door de week inzet voor zaken en in het weekend voor sport, vrienden en gezin.

De SUPERB COMBI is gemaakt om het de ŠKODA rijder makkelijk te maken. Heel makkelijk. Automatisch inparkeren, een achterklep die opent met een voetbeweging, en zo veel meer. Een auto die rekening houdt met jouw tijd en energie.

 

 

 

Bekijk model

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de ŠKODA SUPERB?

Plan dan nu een proefrit!

 

Plan proefrit

ZAKELIJKE MOBILITEIT BIJ HET AN DEN UDENHOUT BUSINESS CENTER

Het Van den Udenhout Business Center biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt in op mobiliteitswensen van klanten en hun werknemers. Met steeds nieuwe en innovatieve oplossingen waar de markt om vraagt, zoals flexible lease, leasen zonder risico en kosteloos inleveren na 12 maanden. Ook bij koop, financiering of verzekering helpen wij onze zakelijke klanten graag.

Voor ieder bedrijf, klein of groot, bieden we aanbiedingen op maat en specifieke oplossingen. Precies afgestemd op de actuele situatie.

MEER INFORMATIE OVER HET BUSINESS CENTER

*Voorwaarden: De gratis DSG actie is geldig t/m 29-08-2019. De ŠKODA SUPERB en ŠKODA SUPERB COMBI zijn leverbaar als 1.5 TSI DSG / 2.0 TDI DSG.