Veel voordeel op de ŠKODA KAROQ

Profiteer nu van een unieke inruilpremie en pakketvoordeel

Exclusief bij Van den Udenhout profiteer je van bijzonder veel voordeel op de ŠKODA KAROQ! Zo private lease je deze SUV met karakter nu voor € 439,- p/m*. En bij aanschaf van een nieuwe KAROQ profiteer jij van € 500,- extra inruilpremie bovenop de landelijke inruilpremie.

Op de KAROQ Sportline Business bieden wij extra pakketvoordeel, oplopend tot € 1.240,-. En op een nieuwe KAROQ uit onze voorraad ontvang je tijdelijk nog eens € 600,- korting!

Bekijk de voorraad

ŠKODA KAROQ ACTIE

€ 1.500,- unieke inruilpremie


€ 600,- extra korting op de voorraad


Pakketvoordeel tot € 1.240,-

Scherpe actietarieven | Extra Van den Udenhout korting | Uit voorraad leverbaar

PRIVATE LEASE

Normaal tarief € 462,- p/m
Actietarief € 439,- p/m
TOTAAL VOORDEEL € 1.584,-

 Bekijk voorraad

INRUILVOORDEEL

Landelijke inruilpremie € 1.000,-
Extra VDU inruilpremie € 500,-
TOTALE INRUILPREMIE € 1.500,-

 Bekijk voorraad

VOORRAAD VOORDEEL

 Profiteer nu van € 600,- voordeel op een KAROQ uit voorraad!


Bekijk snel de voorraad, want op = op. 

Nieuwsgierig naar de ŠKODA KAROQ?
Plan dan nu jouw proefrit en ervaar 'm zelf!

Vraag direct een proefrit aan

KAROQ SPORTLINE BUSINESS 

De compacte SUV is meteen herkenbaar als ŠKODA. Niet alleen door zijn krachtige, sportieve SUV-ontwerp, maar ook door zijn afmetingen. Zoals iedere ŠKODA staat de KAROQ garant voor veel binnenruimte en een uitstekend comfort voor zijn inzittenden. In de urban jungle van vandaag is de ŠKODA KAROQ een bron van rust en comfort. Relax en geniet van zijn avontuurlijke design. De KAROQ Sportline Business is er al vanaf € 35.590,-.

Nu tijdelijk in prijs verlaagd met pakketvoordeel oplopend tot
€ 1.240,-!

Lees meer

*Van den Udenhout biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Let op: getoonde afbeelding kan afwijken van gecommuniceerde uiting.  Deze actie is geldig t/m 31 maart of zo lang de voorraad strekt. Informeer naar de voorwaarden.

logo_keurmerk.png