stralende ŠKODA SCALA voorraad-deal

hoge inruilpremies, veel private lease-voordeel én business voordeel

Profiteer nu van stralend voordeel op de SCALA uit voorraad. Tijdens deze actie profiteer je van enorm scherpe private lease-tarieven én een ongekend hoge inruilpremie van € 1.500,-. Met private lease stap je tijdelijk vanaf € 289,- p/m in een SCALA. Dat is met € 70,- voordeel per maand! 

Naast de standaard rijk uitgeruste SCALA Business Edition, kun je nu ook kiezen voor een voordelige Business Upgrade pakket van € 1.490,- nu voor € 990,-. Pak dus nu je kans!


BEKIJK VOORRAAD

STRALENDE ŠKODA SCALA VOORRAAD-DEAL!

✔ € 1.500,- inruilpremie
✔ € 70,- private lease-korting p/m
✔ Business Edition voordeel

Profiteer van enorm veel inruilvoordeel op een nieuwe SCALA uit voorraad.

Tijdelijk ontvang je € 1.500,- inruilvoordeel!

SCALA Active

Vanaf: € 21.890,-

Tijdelijke inruilpremie: € 1.500,-


Private lease

Van: € 359,-

Landelijk tarief: € 299,-

Van den Udenhout actietarief: € 289,-

Je voordeel: € 70,-

Je totale private lease voordeel loopt op tot € 3.360,-

SCALA AMBITION

Vanaf: € 24.490,-

Tijdelijke inruilpremie: € 1.500,-


Private lease

Van: € 379,-

Landelijk tarief: € 329,-

Van den Udenhout actietarief: € 315,-

Je voordeel: € 64,-

Business upgrade pakket

Van: € 1.490,- nu voor: € 990,-

Het business upgrade pakket is speciaal samengesteld voor de veeleisende zakelijke rijder en zorgt voor nóg meer uitstraling. Zo geniet je van halflederen bekleding, 18 of 19 inch lichtmetalen velgen en getinte ramen. Met o.a.:

 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de ŠKODA SCALA?

Plan dan nu een proefrit!

 

Plan proefrit

ŠKODA SCALA

De SCALA is het nieuwe compacte model van ŠKODA en beschikt als eerste ŠKODA over de nieuwste infotainmentgeneratie met een hoog geplaatst vrijstaand display dat zich in het directe blikveld van de bestuurder bevindt. De optionele Virtual Cockpit beschikt over het grootste display in zijn segment. Naast de nieuwe interieuraankleding en premium materialen biedt de ŠKODA SCALA ook veel interieurruimte en met een inhoud van 467 liter de grootste bagageruimte in zijn klasse.

 

Meer informatie

*ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.