KOM RAP NAAR DE RAPID!

ALS ENIGE IN HET LAND BIEDEN WIJ TIJDELIJK DE ŠKODA RAPID CLEVER AAN VOOR SLECHTS €289,-* PER MAAND OF PROFITEER VAN EXTRA VEEL INRUILPREMIE VAN €2.100,-.
 rapid_actie_header_1.jpg
Als enige in het land bieden wij tijdelijk de Rapid aan met extra veel voordeel. Dit aanbod is op beperkte voorraad geldig, dus ben snel want op=op!

UNIEK IN NEDERLAND!

Als enige in het land bieden wij tijdelijk de Rapid Clever aan met extra veel voordeel. U rijdt nu de Rapid Clever voor de prijs van een Fabia Combi. Wees er snel bij want OP=OP. Profiteer van de scherpe private lease prijs van €289,-* p.m. of van extra veel inruilvoordeel van €2.100,-. De actie is geldig tot en met 31 januari.

Afbeelding_Rapid.png

*De private lease prijs van €289,- op de ŠKODA Rapid is van toepassing op enkele voorraad modellen. Vraag naar de voorwaarden.

PRIVATE LEASE
RAPID CLEVER

STANDAARD TARIEF P/M
€349,-

LANDELIJK ACTIETARIEF
€299,-

UDENHOUT ACTIETARIEF
€289,-

VOORDEEL P/M
€60,-

PROFITEER NU VAN € 2.100,- VOORDEEL OP DE RAPID CLEVER

Tijdelijk is jouw auto nóg meer waard dan normaal! Ruil je oude auto in voor een nieuwe ŠKODA Rapid Clever en profiteer tijdelijk van extra inruilvoordeel dat kan oplopen tot € 2.100. Koopt u een Rapid Clever zonder inruilpremie dan krijgt u € 1.100,- korting op het aankoopbedrag. Bezoek de dichtstbijzijnde dealer of vraag direct een proefrit aan.

INRUILPREMIE*
RAPID UIT VOORRAAD

KOOP ZONDER INRUIL?

LANDELIJK INRUILPREMIE
€1.000,-

€1.100,- KORTING

EXTRA UDENHOUT PREMIE
€1.100,-

TOTALE INRUILPREMIE
€2.100,-

ACTIEVOORWAARDEN

Deze actie is geldig tot en met 31-01-2019 of zolang de voorraad strekt. De actie is niet te combineren met andere acties. Genoemde vanafprijs is incl. btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden.

EEN KLASSE APART
De ruimte waar we ons het beste voelen, is vaak de ruimte die we zelf gecreëerd hebben. Een plek waarin ons gevoel, persoonlijkheid en creativiteit terugkomt. Het is ons huis, appartement, kamer, tuin en... de nieuwe ŠKODA RAPID SPACEBACK. Een auto die u ruimte geeft én de mogelijkheid om deze ruimte helemaal eigen te maken.

De RAPID SPACEBACK biedt daarom talloze mogelijkheden om hem te personaliseren. Denk aan opties die het sportieve design benadrukken, zoals een panoramisch dak dat eventueel samen met de achterruit in donker glas doorloopt tot in de achterklep, of zwarte 17-inch lichtmetalen wielen.

De inruilpremie is niet geldig in combinatie met private lease. * informeer naar de voorwaarden. Van den Udenhout Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaftarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

VAN DEN UDENHOUT ACTIES

Van den Udenhout heeft altijd interessante acties voor alle merken.

  • Alles onder één dak
  • Officiële dealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-naar-acties.png