Vrolijke voorjaarsactie OP DE ŠKODA CITIGO!

PROFITEER VAN SCHERPE ŠKODA AANBIEDINGEN BIJ VAN DEN UDENHOUT!

HEADER-VOORJAAR-SEAT-SKODA.jpg

Dit voorjaar hebben wij speciale aanbiedingen klaarstaan. Je profiteert van veel private lease-voordeel en aantrekkelijke inruilpremies. Daarnaast hebben we erg complete en slimme actiemodellen!

VROLIJKE VOORJAARSACTIE

Profiteer van de acties op de ŠKODA CITIGO. Zo rijdt u al een Citigo vanaf € 11.640,- of private lease vanaf € 199,-. Ruil nu uw gebruikte auto in op een nieuwe ŠKODA CITIGO en profiteer tijdelijk van een aantrekkelijke inruilpremie van € 500,-.

PRIVATE LEASE TARIEVEN OP DE ŠKODA Citigo

ŠKODA CITIGO TARIEF
ACTIVE € 199,-
AMBITION PLUSPAKKET € 209,-
STYLE € 219,-

INRUILPREMIE CITIGO: € 500,-

Je rijdt al een ŠKODA CITIGO vanaf € 11.640,-

 

D_2012412_T_115634_Ci_011tif.jpg

IDEALE STADSAUTO

De ŠKODA CITIGO is interessant vanwege de grote hoeveelheid opbergmogelijkheden in het interieur. Als u de achterbank neerklapt, heeft u een bagageruimte van maar liefst 951 liter. De auto is verder voorzien van airbags en scoort 5 sterren op het gebied van veiligheid. Het loont dus zeker om een ŠKODA CITIGO uit te proberen.

Hoewel de ŠKODA CITIGO een compacte stadsauto is, heeft het absoluut een volwassen uitstraling. Dit voertuig uit het mini-segment is verkrijgbaar als drie- en vijfdeurs model. De auto heeft een lengte van 3,65 meter.

VAN DEN UDENHOUT ACTIES

Van den Udenhout heeft altijd interessante acties voor alle merken.

  • Alles onder één dak
  • Officiële dealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-naar-acties.png

**SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief btw, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig t/m 30 juni 2019, zolang de voorraad strekt.

logo_keurmerk.png