De vw bedrijfswagens zomercheck

Als uw VW Bedrijfswagen toch stilstaat in de zomer, is dat het ideale moment om hem langs te brengen voor een zomercheck, onderhoud, nieuwe banden of schadeherstel. Zo is uw bedrijfswagen tip top in orde, als u weer aan de slag gaat. Verschil moet er zijn.

Voorkom verrassingen na de vakantie. Laat uw bedrijfswagen deze zomer in 30 minuten nalopen op 20 essentiële punten.

Plan een Zomercheck

De Zomercheck €16,50 (ex. btw) inclusief gratis Gusta barbecue

Kom niet voor verrassingen te staan na de zomer. Doe de zomercheck en laat je VW Bedrijfswagen in 30 minuten nalopen op 20 essentiële punten, zoals banden, remmen, ruiten, motorruimte, elektrische installatie, interieur en exterieur. Bij een zomercheck krijg je een gratis Gusta barbecue t.w.v. € 49,95. Verschil moet er zijn.

img.jpg

Regulier onderhoud

Als uw VW Bedrijfswagen toch stilstaat in de zomer, is dat het ideale moment om hem langs te brengen voor onderhoud. Zo staat uw werk nooit onnodig stil en is uw bedrijfswagen tip top in orde, als u weer aan de slag gaat.

Airco-onderhoud-visual-2560x1440px-v2.jpg

Airco onderhoud

De airco in uw VW Bedrijfswagen zorgt voor een constante temperatuur en frisse, zuivere lucht in de cabine én voorkomt dat de ramen beslaan. Uw zomerstop is het ideale moment voor airco onderhoud, zodat uw bedrijfswagen ook van binnen in topconditie blijft.

Zomerbanden-2560x1440px-v2.jpg

Zomerbanden

De juiste banden met voldoende profiel, leveren de beste prestaties. Ze zorgen voor een kortere remweg, geven meer grip en voorkomen onnodige slijtage. Zijn de banden van uw bedrijfswagen aan vervanging toe, of rijdt u nog op winterbanden? Plan dan nu een afspraak om de banden te laten vervangen of te verwisselen voor zomerbanden.

Vanaf € 72,- incl. montage.

Schadeherstel-visual-2560x1440px-v3.jpg

Schadeherstel

Uw VW Bedrijfswagen is het visitekaartje van je bedrijf. Zonde dus om te blijven rijden met blikschade. Laat je bedrijfswagen weer stralen door die deuk of kras te laten herstellen door onze experts.

Plan uw schadeherstel

vw-bedrijfswagens-zomeracties-06.jpg

Ruitreparatie

Je rijdt al een tijdje rond met een ster of een barst in de ruit van je VW Bedrijfswagen. De zomerperiode is een goed moment om dit te laten herstellen, zodat je hem na de vakantie niet nog een dag kwijt bent.

Plan uw ruitreparatie

*De VW Bedrijfswagens zomeracties gelden van 1 juni 2019 tot en met 31 augustus 2019. Plan daarom direct uw afspraak in voor een vakantie- of aircocheck.

WERKPLAATSPLANNER