ÉCHT SERIEUZE DEAL OP DE PASSAT VARIANT

VEEL VOORRAADVOORDEEL OP DE PASSAT VARIANT

Wij hebben speciaal voor jou extra aantrekkelijke Passats Variant ingekocht. Op deze zeer complete auto’s profiteer je van heel erg veel voordeel tot maar liefst € 6.350,-. En je kunt snel in jouw gloednieuwe Passat stappen!

 

Je stapt bijvoorbeeld al in zo’n zeer complete en ruime Passat Variant Benzine Automaat vanaf €303,- netto bijtelling per maand! Exclusief bij Van den Udenhout uit voorraad leverbaar de Passat Variant.

 

Afbeelding_passat_variant.png

Uniek_in_Nederland__Op_is_Op.png

EXCLUSIEF BIJ VAN DEN UDENHOUT UIT VOORRAAD LEVERBAAR en met extra veel voordeel!

 

PASSAT VARIANT  
VAN € 47.300,-
VOOR € 42.950,-
INRUILPREMIE € 2.000,-

JOUW VOORDEEL:

€ 6.350,-

 

INFORMEER OOK NAAR ONZE EXTRA SCHERPE LEASE DEALS OP DE PASSAT!

Passat Variant

Comfortline Business

1.5 TSI 110 KW/150 PK 

7 VERSN. DSG

Bekijk voorbeeld auto

sidebar-naar-acties.png

PASSAT VARIANT COMPLETER, GEAVANCEERDER EN VERFIJNDER

Een eersteklas interieur, het dynamische rijgedrag en het aangename rijcomfort maken de Passat Variant een zeer complete auto. Een slim ruimteconcept en een ruim interieur maken de Passat daarnaast erg veelzijdig in bijna elke situatie. Door een slim concept voor het in- en uitladen, verstelbare zitplaatsen en het aangename rijdcomfort wordt deze Passat Variant een auto die zeer geschikt is voor lange reizen. Klap de achterbank naar beneden en het volume van de bagageruimte wordt ineens uitgebreid naar een indrukwekkende 1.780 liter.

D_2014924_T_161613_DB2014AU00809_large.jpg

*INFORMEER NAAR DE VOORWAARDEN, BESCHIKBARE VOORRAAD EN MOGELIJKHEDEN. FOUTEN VOORBEHOUDEN. LEASE IS OP BASIS VAN FULL OPERATIONAL LEASE 60 MAANDEN, 10.000 KM PER JAAR VIA VW-BANK. NETTO BIJTELLING IS OP BASIS VAN 40,85%.

ZAKELIJKE MOBILITEIT BIJ HET AN DEN UDENHOUT BUSINESS CENTER

Het Van den Udenhout Business Center biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt in op mobiliteitswensen van klanten en hun werknemers. Met steeds nieuwe en innovatieve oplossingen waar de markt om vraagt, zoals flexible lease, leasen zonder risico en kosteloos inleveren na 12 maanden. Ook bij koop, financiering of verzekering helpen wij onze zakelijke klanten graag.

Voor ieder bedrijf, klein of groot, bieden we aanbiedingen op maat en specifieke oplossingen. Precies afgestemd op de actuele situatie.

MEER INFORMATIE OVER HET BUSINESS CENTER