ÉCHT SERIEUZE DEAL OP DE PASSAT VARIANT

VEEL STAPELBAAR VOORDEEL OP DE PASSAT VARIANT

Wij hebben speciaal voor jou extra aantrekkelijke Passats Variant ingekocht. Op deze zeer complete auto’s profiteer je van heel erg veel stapelbaar voordeel tot maar liefst € 10.410,-. En je kunt snel in jouw gloednieuwe Passat stappen!

 

Je stapt bijvoorbeeld al in zo’n zeer complete en ruime Passat Variant Benzine Automaat vanaf €303,- netto bijtelling per maand! Exclusief bij Van den Udenhout uit voorraad leverbaar de Passat Variant.

 

Afbeelding_passat_variant.png

Afbeelding_passat_variant.png

EXCLUSIEF BIJ VAN DEN UDENHOUT UIT VOORRAAD LEVERBAAR!

PASSAT VARIANT  
INRUILPREMIE € 2.000,-
BUSINESS VOORDEEL TOT € 5.510,-
GRATIS DSG AUTOMAAT T.W.V. € 2.900,-

JOUW VOORDEEL:

€ 10.410,-

Uniek_in_Nederland__Op_is_Op.png

INFORMEER OOK NAAR ONZE EXTRA SCHERPE LEASE DEALS OP DE PASSAT!
 

VAN DEN UDENHOUT ACTIES

Van den Udenhout heeft altijd interessante acties voor alle merken.

  • Alles onder één dak
  • Officiële dealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-naar-acties.png

PASSAT VARIANT COMPLETER, GEAVANCEERDER EN VERFIJNDER

Een eersteklas interieur, het dynamische rijgedrag en het aangename rijcomfort maken de Passat Variant een zeer complete auto. Een slim ruimteconcept en een ruim interieur maken de Passat daarnaast erg veelzijdig in bijna elke situatie. Door een slim concept voor het in- en uitladen, verstelbare zitplaatsen en het aangename rijdcomfort wordt deze Passat Variant een auto die zeer geschikt is voor lange reizen. Klap de achterbank naar beneden en het volume van de bagageruimte wordt ineens uitgebreid naar een indrukwekkende 1.780 liter.

D_2014924_T_161613_DB2014AU00809_large.jpg

*INFORMEER NAAR DE VOORWAARDEN, BESCHIKBARE VOORRAAD EN MOGELIJKHEDEN. FOUTEN VOORBEHOUDEN. LEASE IS OP BASIS VAN FULL OPERATIONAL LEASE 60 MAANDEN, 10.000 KM PER JAAR VIA VW-BANK. NETTO BIJTELLING IS OP BASIS VAN 40,85%.