gewoon een golf. maar dan wel elektrisch!

Exclusief bij Van den Udenhout direct uit voorraad leverbaar

Vertrouwd en vernieuwend tegelijk. De volledig elektrische e-Golf is duurzaam, innovatief en stil. Daarnaast is ‘ie standaard zeer rijk uitgerust én exclusief bij Van den Udenhout direct uit voorraad leverbaar! Wees wel snel, want op=op.

VOLKSWAGEN E-GOLF

Geen BPM en wegenbelasting

Slechts 4% bijtelling

Zuinig en milieubewust

Sneller optrekken

PROFITEER DIT JAAR NOG VAN SLECHTS 4% BIJTELLING!*

DUS STAP SNEL IN EEN E-GOLF UIT VOORRAAD EN PROFITEER MAXIMAAL!

Volkswagen e-Golf

100% elektrisch met een actieradius van 230 km*

Herkenbaar aan de blauwe design-accenten en LED-verlichting. Standaard zeer rijk uitgerust met o.a. een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem 'Discover Media'


Verkrijgbaar v.a.: € 40.325,-

Bij lease v.a.: € 50,- netto bijtelling per maand

Private lease van: € 546,- nu voor slechts: € 439,- per maand! *o.b.v. 60 mnd/10.000 km


Slechts 4% bijtelling

Geen BPM en wegenbelasting

Zuinig en milieubewust

Sneller optrekken

DE VOORDELEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN

Elektrisch rijden heeft verschillende voordelen, voor het milieu én voor jou. Zo stoot een elektrische auto geen CO2 en stikstof uit tijdens het rijden. Veel onderdelen van elektrische auto’s kunnen hergebruikt of gerecycled worden én ook tijdens de productie wordt er al rekening gehouden met de uitstoot.

 

De aanschafkosten zijn op dit moment iets hoger dan bij een reguliere brandstofauto, maar je bespaart fors door belastingvoordeel (BPM en wegenbelasting), minder bijtelling en minder onderhoudskosten.

 

Bij een elektrische auto vind je veel minder bewegende onderdelen dan bij een verbrandingsmotor. Er is geen versnellingsbak, omdat er niet geschakeld hoeft te worden. Eenzelfde ervaring als rijden in een automaat dus. Je accelereert snel en traploos vanuit stilstand.

ZAKELIJKE MOBILITEIT BIJ VAN DEN UDENHOUT

Van den Udenhout Lease & Fleet bieden complete mobiliteitsoplossingen aan en spelen in op mobiliteitswensen van klanten en hun werknemers. Met steeds nieuwe en innovatieve oplossingen waar de markt om vraagt. Zoals flexible lease, leasen zonder risico en kosteloos inleveren na 12 maanden. Ook bij koop, financiering of verzekering helpen wij onze zakelijke klanten graag.

 

Voor ieder bedrijf, klein of groot, bieden we aanbiedingen op maat en specifieke oplossingen. Precies afgestemd op de actuele situatie

 

Meer informatie over zakelijke lease Meer informatie over fleetsales