gewoon een golf. maar dan wel elektrisch!

Exclusief bij Van den Udenhout direct uit voorraad leverbaar EN ALLééN NOG DIT JAAR MET 4% BIJTELLING!

Vertrouwd en vernieuwend tegelijk. De volledig elektrische e-Golf is duurzaam, innovatief en stil. Daarnaast is ‘ie standaard zeer rijk uitgerust én exclusief bij Van den Udenhout direct uit voorraad leverbaar! Je voordeel loopt tijdelijk op tot wel € 6.700,-. Wees wel snel, want op=op.

TOT € 6.700,- VOORDEEL

NETTO BIJTELLING € 42,-

Geen BPM en wegenbelasting

Slechts 4% bijtelling

Zuinig en milieubewust

Sneller optrekken

PROFITEER DIT JAAR NOG VAN SLECHTS 4% BIJTELLING!*

DUS STAP SNEL IN EEN E-GOLF UIT VOORRAAD EN PROFITEER MAXIMAAL!

PROFITEER VAN € 6.700,- VOORDEEL OP DE E-GOLF
E-DITION 2019

Volkswagen e-Golf E-DItion 2019

100% elektrisch met een actieradius van 230 km*

Herkenbaar aan de blauwe design-accenten en LED-verlichting. Standaard zeer rijk uitgerust met o.a. een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem 'Discover Media'


Profiteer nu van veel voordeel op de e-Golf E-DITION

Vanaf prijs: € 40.995,-
Actieprijs: € 34.295,-
Voordeel: € 6.700,-

 

Zakelijk leasen bij Van den Udenhout

Vanaf € 579,- p/m** / € 419,- p/m**

Bij lease v.a.: € 42,- netto bijtelling per maand

DE VOORDELEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN

Elektrisch rijden heeft verschillende voordelen, voor het milieu én voor jou. Zo stoot een elektrische auto geen CO2 en stikstof uit tijdens het rijden. Veel onderdelen van elektrische auto’s kunnen hergebruikt of gerecycled worden én ook tijdens de productie wordt er al rekening gehouden met de uitstoot.

 

De aanschafkosten zijn op dit moment iets hoger dan bij een reguliere brandstofauto, maar je bespaart fors door belastingvoordeel (BPM en wegenbelasting), minder bijtelling en minder onderhoudskosten.

 

Bij een elektrische auto vind je veel minder bewegende onderdelen dan bij een verbrandingsmotor. Er is geen versnellingsbak, omdat er niet geschakeld hoeft te worden. Eenzelfde ervaring als rijden in een automaat dus. Je accelereert snel en traploos vanuit stilstand.

ZAKELIJKE MOBILITEIT BIJ HET VAN DEN UDENHOUT BUSINESS CENTER

Het Van den Udenhout Business Center biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt in op mobiliteitswensen van klanten en hun werknemers. Met steeds nieuwe en innovatieve oplossingen waar de markt om vraagt, zoals flexible lease, leasen zonder risico en kosteloos inleveren na 12 maanden. Ook bij koop, financiering of verzekering helpen wij onze zakelijke klanten graag.

Voor ieder bedrijf, klein of groot, bieden we aanbiedingen op maat en specifieke oplossingen. Precies afgestemd op de actuele situatie.

MEER INFORMATIE OVER HET BUSINESS CENTER

Actievoorwaarden

De actie is geldig tot 27 december 2019 of zolang de voorraad strekt. Alleen op geselecteerde actie modellen. Informeer naar de voorwaarden.

*Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.
**De vanafprijs voor operational lease is exclusief btw en op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.