gewoon een golf. maar dan wel elektrisch!

Exclusief bij Van den Udenhout direct uit voorraad leverbaar EN ALLééN NOG DIT JAAR MET 4% BIJTELLING!

Vertrouwd en vernieuwend tegelijk. De volledig elektrische e-Golf is duurzaam, innovatief en stil. Daarnaast is ‘ie standaard zeer rijk uitgerust én exclusief bij Van den Udenhout direct uit voorraad leverbaar! Je voordeel loopt tijdelijk op tot wel € 6.700,-. Gemiddeld bespaar je ook nog eens zo'n € 50,- per maand aan verbruikskosten t.o.v. de reguliere Golf. Wees wel snel, want op=op.

TOT € 6.700,- VOORDEEL

NETTO BIJTELLING € 42,-

Geen BPM en wegenbelasting

Slechts 4% bijtelling

Zuinig en milieubewust

Sneller optrekken

PROFITEER DIT JAAR NOG VAN SLECHTS 4% BIJTELLING!*

STAP SNEL IN EN PROFITEER VAN VOORDEEL TOT € 6.700,-

 

Vraag een offerte aan

VOLKSWAGEN E-GOLF

100% elektrisch met een actieradius van 230 km*

Herkenbaar aan de blauwe design-accenten en LED-verlichting. Standaard zeer rijk uitgerust met o.a. een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem 'Discover Media'. En bij Van den Udenhout direct uit voorraad leverbaar.

 

e-Golf E-DITION | DIRECT LEVERBAAR!

Vanaf: € 40.995,-

Actieprijs: € 34.295,-

Voordeel: € 6.700,-


Zakelijk leasen bij Van den Udenhout

Vanaf € 579,- p/m**€ 419,- p/m**

Netto bijtelling vanaf: € 42,- p/m

 

DE VOORDELEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN

Elektrisch rijden heeft verschillende voordelen, voor het milieu én voor jou. Zo stoot een elektrische auto geen CO2 en stikstof uit tijdens het rijden. Veel onderdelen van elektrische auto’s kunnen hergebruikt of gerecycled worden én ook tijdens de productie wordt er al rekening gehouden met de uitstoot.

 

De aanschafkosten zijn op dit moment iets hoger dan bij een reguliere brandstofauto, maar je bespaart fors door belastingvoordeel (BPM en wegenbelasting), minder bijtelling en minder onderhoudskosten.

 

Bij een elektrische auto vind je veel minder bewegende onderdelen dan bij een verbrandingsmotor. Er is geen versnellingsbak, omdat er niet geschakeld hoeft te worden. Eenzelfde ervaring als rijden in een automaat dus. Je accelereert snel en traploos vanuit stilstand.

ZAKELIJKE MOBILITEIT BIJ HET VAN DEN UDENHOUT BUSINESS CENTER

Het Van den Udenhout Business Center biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt in op mobiliteitswensen van klanten en hun werknemers. Met steeds nieuwe en innovatieve oplossingen waar de markt om vraagt, zoals flexible lease, leasen zonder risico en kosteloos inleveren na 12 maanden. Ook bij koop, financiering of verzekering helpen wij onze zakelijke klanten graag.

Voor ieder bedrijf, klein of groot, bieden we aanbiedingen op maat en specifieke oplossingen. Precies afgestemd op de actuele situatie.

MEER INFORMATIE OVER HET BUSINESS CENTER

Eigen oplaadpunt thuis of op kantoor

Wanneer u de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe u uw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van uw energieleverancier.

Waarom een eigen oplaadpunt

Voor veilig en snel laden, thuis of op kantoor, kiest u voor de laadoplossing van F1RST. Deze laadoplossing bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heeft u géén extra stroomgroep nodig!

Dat maakt F1RST de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

 

Klik hier voor meer info

Actievoorwaarden

De actie is geldig tot 27 december 2019 of zolang de voorraad strekt. Alleen op geselecteerde actie modellen. Informeer naar de voorwaarden.

*Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.
**De vanafprijs voor operational lease is exclusief btw en op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.