MAAK KENNIS MET ONZE SLIMME LESAUTO’S

VEEL VOORDEEL OP RIJSCHOOLWAGENS VAN VOLKSWAGEN
 vw-rijschool-actie-header.jpg
Als rijschoolhouder ga je met je tijd mee. Je wilt jouw cursisten helpen om alle nieuwe technieken te beheersen.


MAAK KENNIS MET ONZE SLIMME LESAUTO’S
Als rijschoolhouder ga je met je tijd mee. Je wilt jouw cursisten helpen om alle nieuwe technieken te beheersen. Daarom heeft Volkswagen speciaal voor rijscholen onderstaande modellen geselecteerd.

Deze modellen zijn stuk voor stuk standaard uitgerust met de nieuwste Advanced Driver Assistance Systems (ADAS): Adaptive Cruise Control, Front Assist, Voetgangersherkenning en City Emergency Braking.

Tegelijkertijd breng je als rij-instructeur veel tijd door in je lesauto, je wilt dus comfortabel zitten. Ook daar heeft Volkswagen aan gedacht. Al deze modellen zijn uitgerust met sport-comfortstoelen met verstelbare lendensteunen.

Neem contact op

VOLKSWAGEN GOLF VII
1.0 TSI 115pk 5D Comfortline Business. Vanaf € 27.580*

Operational lease vanaf € 725 p/m**
Financial lease vanaf € 329 p/m***

Aanbetaling € 5.792, slottermijn € 13.740

VOLKSWAGEN POLO
1.0 TSI 95pk Highline. Vanaf € 21.362

Operational lease vanaf € 579 p/m**
Financial lease vanaf € 249 p/m***

Aanbetaling € 4.615, slottermijn € 10.681

VOLKSWAGEN T-ROC
1.0 TSI 115pk T-Roc Sport. Vanaf € 30.524*

Operational lease vanaf € 769 p/m**
Financial lease vanaf € 369 p/m***

Aanbetaling € 6.411, slottermijn € 15.000

ADAS SYSTEMEN

ADAPTIVE CRUISE CONTROL
Comfortabel rijden met voldoende afstand op jouw voorligger Adaptive Cruise Control (ACC) heeft in de basis dezelfde werking als een reguliere Cruise Control. Het bijkomende voordeel van Adaptive Cruise Control (ACC) is dat de auto is uitgevoerd met Front Assist. Dit systeem zorgt voor automatisch afstandscontrole.

FRONT ASSIST
Front Assist helpt je een aanrijding met een voorligger te voorkomen zodra de onderlinge afstand onder een kritische waarde daalt. Je krijgt een waarschuwingssignaal. Wanneer je hier niet op reageert, vermindert Front Assist de snelheid om de kans op een aanrijding te verkleinen.

VOETGANGERSHERKENNING
Voetgangersherkenning helpt aanrijdingen voorkomen. De auto waarschuwt zelfs in donkere en onoverzichtelijke verkeerssituaties als er een voetganger nadert. Reageer je niet op tijd, dan remt de auto automatisch af.

CITY EMERGENCY BRAKING
Dit innovatieve systeem is actief als je tussen de 0 en 30 km/u rijdt en waarschuwt bij een dreigende botsing in het drukke stadsverkeer of in de file. Als een reactie vervolgens uitblijft remt het systeem geheel zelfstandig. Zo kunnen ongelukken voorkomen worden of wordt schade beperkt.

NAPPA ECO LEDERACTIE

Tijdelijk aanbod t/m 31 december 2018
Van € 1.399 voor € 799

Upgrade jouw nieuwe Volkswagen met hoogwaardig Nappa Eco leder. Het Nappa Eco leder oogt en voelt als echt leder omdat het materiaal dezelfde structuur heeft. Daarnaast is het licht-, kras- en scheurbestendig. Slijtvast, ademend en vochtregulerend. Nappa Eco leder is leverbaar in 5 kleuren. Neem voor meer informatie contact op met de Volkswagendealer.

Napa Eco lederactie is wel in combinatie met inruilpremie maar niet in combinatie met andere kortingen van toepassing.

* Getoonde prijzen zijn van de genoemde uitvoeringen inclusief ADAS systemen en sport-comfortstoelen met verstelbare lendensteunen.

** Operational Lease, op basis van 36 maanden en 60.000 km per jaar, excl. BTW en excl. brandstof.

*** Financial Lease, op basis van 36 maanden, rentepercentage 6,99%.

sidebar-naar-acties.png