Superveel voordeel op de Golf

Haast je naar onze Golf uit voorraad! Je profiteert van superveel voordeel op deze stoere Golf. Profiteer nu tot en met zondag 20 januari van maximaal € 5.250,- stapelvoordeel.

 

Deze actie is uniek in Nederland en alleen bij Van den Udenhout. Dus wacht niet langer, want op=op!

Bekijk de actievoorraad

ALLEEN NOG MAAR TOT EN MET ZONDAG 20 JANUARI PROFITEER JE VAN € 1.000,- EXTRA VAN DEN UDENHOUT INRUILPREMIE! EXCLUSIEF BIJ VAN DEN UDENHOUT UIT VOORRAAD LEVERBAAR!

 

B.V. GOLF COMFORTLINE MET EXECUTIVE PAKKET, COMFORT PAKKET, GETINT GLAS EN SPIEGELPAKKET

€ 30.254,-
EXTRA VOORDEEL € 2.750,-
NU GOLF COMFORTLINE VOOR € 27.500,-
LANDELIJKE INRUILPREMIE  € 1.500,-
EXTRA VAN DEN UDENHOUT INRUILPREMIE € 1.000,-
JOUW TOTALE VOORDEEL TOT € 5.250,-

 

VAN DEN UDENHOUT ACTIES

Van den Udenhout heeft altijd interessante acties voor alle merken.

  • Alles onder één dak
  • Officiële dealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-naar-acties.png

Perfectie tot in detail

De Volkswagen Golf is de hatchback onder de hatchbacks: zuinig, innovatief en sportief! Al zeven generaties lang is de Golf de populairste voorwielaangedreven hatchback. Het geheim: zijn herkenbare vormgeving en betrouwbare prestaties. Ook het slimme gebruik van ruimte, de hoogwaardige afwerking en state-of-the-art technologie maken de Golf tot een succes. Met features als Active Info Display, automatische airconditioning (Climatronic) en parkeersensoren is de Golf altijd een comfortabele en veilige keuze.

De inruilpremie is niet geldig in combinatie met private lease. * informeer naar de voorwaarden. Van den Udenhout Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaftarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.