tijdelijk GRATIS DSG-AUTOMAAT op de arteon, passat en passat variant 


Het is goed zakendoen met Volkswagen. Koop je nu een nieuwe Arteon, Passat of Passat Variant? Dan is de DSG-automaat tijdelijk helemaal gratis. DSG staat voor Direct Shift Gear. Deze automaat met ingebouwde dubbele koppeling maakt het mogelijk om vrijwel ononderbroken, zeer comfortabel en efficiënt van versnelling te wisselen. Dat maakt het de perfecte aanvulling op jouw nieuwe Volkswagen.


Deze actie is geldig op de volgende modellen:

  • Arteon, voordeel ter waarde van € 2.500,- 
  • Passat, voordeel ter waarde van € 2.900,- 
  • Passat Variant, voordeel ter waarde van € 2.900,- 

GRATIS DSG-AUTOMAAT TER WAARDE VAN MAXIMAAL € 2.900,- OP DE PASSAT, PASSAT VARIANT EN ARTEON!

sidebar-naar-acties.png

ENKELE VOORDELEN VAN DE DSG-AUTOMAAT:

OM ALLE VOORDELEN TE ERVAREN NODIGEN WE JE GRAAG UIT VOOR EEN PROEFRIT!

EXTRA SNEL OPTREKKEN
De soepele schakel tussen de versnelling zorgt ervoor dat er zo goed als geen tijdsverlies is bij het schakelen. Normale automaten gebruiken één as voor alle versnellingen, maar de DSG-automaat heeft er twee. Eén voor de oneven en één voor de even versnellingen. Daardoor trek je een stuk sneller op met een DSG-automaat dan met een normale automaat.

SPORTIEVE RIJERVARING
Die korte schakelmomenten zorgen niet alleen voor een minder hoog verbruik en een snellere acceleratie, maar ook voor een extra sportieve rijbeleving. Hij schakelt vloeiend terug als je afremt voor een bocht en schakelt vervolgens weer vloeiend op bij het uitkomen van de bocht. Afhankelijk van het model kan je ook zelf schakelen met behulp van de flippers achter het stuur of met de knoppen op het stuur.

Neem direct contact op

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat zijn de voorwaarden van de DSG actie? 
De gratis DSG-automaat bij aanschaf van een Arteon, Passat en Passat Variant geldt tot 27-06-2019 of zolang de voorraad strekt. Vraag uw Volkswagen dealer voor meer informatie.

Actie Passat en Passat Variant
De actie geldt niet op de Trendline uitvoering.