Audi Ruitenservice

audi-ruitenservice.jpg

Van den Udenhout biedt snelle reparatie van uw ruit bij ruitenschade.

Ruitenservice bij Van den Udenhout

Dankzij onze ruitenservice wordt uw Audi snel gerepareerd. Ruitschade kan een klein sterretje zijn, maar dat kan een enorme impact hebben. Als u uw ruit niet op tijd laat herstellen, is de kans groot dat het sterretje doorscheurt en dat het een grote barst wordt. Laat het niet zo ver komen, want met een barst in uw voorruit bent u altijd duurder uit. Als u WA plus/extra verzekerd bent, worden de kosten in de meeste gevallen vergoed door uw verzekeringsmaatschappij. Ook bij een all-risk verzekering hoeft u in de meeste gevallen de schade niet zelf te betalen*.

Snelle repatratie van uw ruiten

Dankzij de ruitenservice bij Van den Udenhout is het sterretje in de meeste gevallen snel te repareren. Is het sterretje kleiner dan een twee euro munt? Dan kan uw voorruit direct en snel gerepareerd worden. Hoe eerder u naar uw ruit laat kijken, hoe minder u er van zult zien. Door de snelle en goedkope reparatiemethode vergoeden veel verzekeraars de kosten voor de Audi Clever Reparatie Ruitenservice. Een ongerepareerde ruit kan zelfs zorgen voor een APK-afkeur. Dus zit het sterretje of de bars in het zicht van de bestuurder of is het groter dan 20 millimeter? Laat het zo spoedig mogelijk repareren. Ook voor uw eigen veiligheid.

* In veel gevallen vergoedt uw autoverzekeraar de volledige kosten van ruitreparaties. Dit valt meestal onder de dekking vanaf WA extra/WA plus. Afhankelijk van de verzekeraar betaalt u alleen de kosten van het eigen risico. Kijk in de polisvoorwaarden van uw verzekering om zeker te weten hoe het in uw geval is geregeld.