FLEETSALES

Van den Udenhout Fleetsales adviseert en ondersteunt u als zakelijke klant met al uw vragen over mobiliteit. Voor ieder bedrijf, klein of groot, bieden we aanbiedingen op maat en specifieke oplossingen. Precies afgestemd op uw actuele situatie. Uw persoonlijke contactpersoon staat voor u klaar en helpt u met vraagstukken over wagenparkbeheer, aankoop van auto's, verzorging van kortstondige uitbreiding of inkrimping en afhandeling van eventuele schades met schadeherstelbedrijven. Kortom, wij organiseren uw mobiliteitsbehoefte in de breedste zin van het woord.

Van den Udenhout Fleetsales is u graag van dienst met onze merken Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Door de grote diversiteit aan modellen hebben wij voor elk bedrijf de juiste oplossing.

 

ONTZORGEN

Onze professionals werken dagelijks nauw samen met alle product - en merkspecialisten bij Van den Udenhout. Dit waarborgt de beste oplossingen voor u, de slimste aanpak en een zekere mobiliteit van u en uw werknemers, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 

T: 073-6464444
E: fleetsales@udenhout.nl

Van den Udenhout Fleetsales


  • Wagenparkbeheer
  • Aankoop van auto's
  • Verzorging van kortstondige uitbreiding
  • Schade-afhandeling

Van den Udenhout Fleetsales heeft voor elk bedrijf, groot of klein, de beste zakelijke oplossing. We staan garant voor een zekere mobiliteit van u en uw werknemers: 24 uur per dag en 7 dagen per week.