Van den Udenhout Business Center

Antwoord op al uw zakelijke mobiliteitsvraagstukken

 Zakelijk opereert Van den Udenhout als het Business Center. Bij het Business Center werken wij uitsluitend met goed opgeleide en gecertificeerde experts. Als zakelijke klant kunt u hier terecht met al uw mobiliteitsvraagstukken. Van onderhoud tot schadeherstel, van koop tot lease tot huur. Maar natuurlijk ook voor het financieren of verzekeren van uw auto of gehele wagenpark.

Onze adviseurs verdiepen zich in uw situatie en kijken naar uw wensen en eisen. Met bijvoorbeeld een wagenparkscan of andere hoogstaande tools kunnen zij uw mobiliteitsbehoefte als geen ander in kaart brengen. Wist u bijvoorbeeld dat wij naast een eigen lease- en fleetafdeling ook werken met mobiliteispassen waarmee uw medewerkers voor alle vormen van vervoer kunnen kiezen? Van een (huur)auto, private lease, energie ’tanken’ tot OV en een taxi. Bent u ook benieuwd naar deze vormen van nieuwe mobiliteit? Wij leggen het u graag uit.

Van den Udenhout officieel Business Center gecertificeerd!

Autobedrijf Van den Udenhout heeft zich in juni officieel gecertificeerd als Business Center. De negen accountmanagers, die hiervoor tien maanden lang intensief zijn getraind op zowel zakelijk als op persoonlijk vlak, kregen het Business Center-certificaat overhandigd uit handen van Gerard Jansen, directeur Pon Business Mobility.

Met het Business Center bieden wij de zakelijke klant een totaaloplossing voor álle zakelijke mobiliteit. Volledige ontzorging staat daarbij centraal. De extra kracht van de formule is het bundelen van de merken die wij in onze portefeuille hebben met de diensten. Onze gecertificeerde accountmanagers geven gedegen advies en bieden een perfect passende oplossing op alle mobiliteitsvraagstukken

"Het bundelen van onze krachten is de sleutel tot succes. Het is een groot compliment om na maanden van intensieve training dit certificaat in ontvangst te mogen nemen!"

Lees het hele bericht

header-actie-zakelijk-1.jpg

 

Kijk hier voor meer informatie over leasen en bepaal welke leasevorm het beste bij u past.

 

Van den Udenhout Lease

header-actie-zakelijk2-1.jpg

 

Fleetsales adviseert en ondersteunt u als zakelijke klant met al uw vragen over mobiliteit.

 

Meer informatie over fleetsales

Maatwerkoplossingen voor bedrijfswagen in- of ombouw. 

 

bic

Bekijk de leasevormen, bepaal welke het beste bij u past.

 

Leasevormen

Kijk hier voor interessante info voor u als wagenparkbeheerder.

 

Wagenparkbeheer

Kijk voor interessante info voor u als zakelijke berijder.

 

Berijder

Van den Udenhout is officieel merkdealer van Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA, Volkswagen Bedrijfswagens, CUPRA en Kalkhoff e-bikes. 
Van den Udenhout Business Center faciliteert ook bij lease- of aankoop van andere merken. 

Heeft u nog vragen over zakelijke mobiliteit?

 

Bel dan met ons op 073 -646 9999, stuur een e-mail naar lease@udenhout.nl of fleet@udenhout.nl of vul nevenstaand formulier in.

 

Natuurlijk bent u ook van harte welkom op één van onze vestigingen, of komen onze collega's graag langs bij uw bedrijf!

ELEKTRISCH
RIJDEN?
Meer info >
Van den Udenhout Elektrisch rijden