Flexible Lease

De vrijheid die elke ondernemer wenst

U wilt flexibel om kunnen gaan met mobiliteit. In het geval dat het wat minder gaat, maar ook als u stappen wilt zetten om te groeien. Het is dan goed om voorzichtig te werk te gaan. Om die reden is er Flexible Lease, de ultieme leasevorm waarbij u vrijheid van handelen heeft. 

Flexible Lease biedt u namelijk de mogelijkheid om na 12 maanden uw leaseauto kosteloos bij ons in te leveren, mits u aan de voorwaarden voldoet*. Hierdoor heeft u alle vrijheid om uw bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen zoals het u uitkomt. Bovendien heeft u met Flexible Lease de zekerheid van een Full Operational Lease product. Alle operationele zaken rondom uw auto regelen wij voor u terwijl u zich kunt richten op de kernactiviteiten van uw organisatie.

Gecontroleerde kosten
Flexible Lease is een Full Operational Lease product, hiermee heeft u voor een vast  bedrag per maand alle zaken rondom uw auto geregeld en weet u exact waar u aan toe bent. Dit in tegenstelling tot wanneer u zelf een auto koopt en u voor onverwachte kosten kan komen te staan. 

De voordelen van Flexible Lease

  • Alle kosten in het maandtarief, ook de onverwachte kosten
  • Eén maandelijkse factuur
  • De leaseauto wordt niet geactiveerd op uw bedrijfsbalans
  • De leasemaatschappij draagt het risico voor de restwaarde