Operational Lease

Onbezorgd leasen inclusief de beste service

 Van den Udenhout draagt volledig zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico van je wagenpark. De leaseauto staat niet op je balans, zodat je ook je liquiditeitspositie optimaal kunt benutten voor je onderneming. Als ondernemer en wagenparkbeheerder ben je met Full Operational Lease verzekerd van onbezorgd leasen, inclusief de beste service. Voor een scherp en vast maandbedrag is de mobiliteit van je werknemers gegarandeerd, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

 Full Operational Lease is de meest gebruikte vorm van zakelijk leasen in Nederland. Heel begrijpelijk. Comfortabeler leasen kan eigenlijk niet. Je weet exact waar je aan toe bent, zonder verrassingen. Alles omtrent je wagenpark is bovendien in een keer perfect voor je geregeld.

 

Voordelen Full Operational Lease bij Van den Udenhout

  • Keuze uit het complete modellengamma van de merken van de Volkswagen Groep
  • Volledige service en continuïteit van vervoer
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten
  • 1 maandfactuur en zodoende overzichtelijke administratie
  • Off-balance financiering (auto staat niet op uw balans), dus betere liquiditeitspositie
  • Volkswagen Pon Financial Services blijft eigenaar van auto en draagt risico voor restwaarde

 

Responsible Lease - economisch rijden

Van den Udenhout denkt graag 'groen' met je mee. Met Responsible Lease bieden we je een concreet stappenplan om je wagenpark af te stemmen op een zo laag mogelijke uitstoot van schadelijke emissies. Ook bieden wij je een module die de bewustwording van berijders verhoogt door een training economisch rijden en een incentiveprogramma. Met vooruitstrevende rapportagesystemen zorgen we ervoor dat we alle inspanningen perfect kunnen monitoren en tijdig kunnen bijsturen indien wenselijk. Binnen Responsible Lease vormt je wagenpark - met al zijn specifieke kenmerken - voor ons altijd het vertrekpunt om te komen tot een optimale afweging van CO2-reductie en verlaging van je wagenparkkosten.

 

Volkswagen Bedrijfswagens Full Operational Lease uitleg

Volkswagen Bedrijfswagens Full Operational Lease Samenvatting

Hoe regel ik Full Operational Lease?

Voor / nadelen - Financial Lease / Full Operational Lease