Autoverhuur

Huur flexibel, snel en voordelig uw tijdelijke (zakelijke) auto

Een uitstekende auto kunnen huren, zonder minimale huurperiode: voor u als wagenparkbeheerder of ondernemer is dat op z’n tijd ideaal. Van den Udenhout verzorgt met EuroMobil als specialist maatwerk autoverhuur voor de zakelijke markt. De betrouwbare huurvloot biedt u gemak en comfort: u kunt een Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagen, ŠKODA, SEAT of Audi huren in vrijwel elke klasse. Zodoende rijden u en uw collega’s ook representatief in een huurauto, en dat tegen een gegarandeerd gunstig tarief.

Voordelen Autoverhuur via Van den Udenhout

  • Ruime keus uit alle typen Volkswagen, VW Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA
  • Grote sortering speciale en “groene” modellen
  • Flexibele maatwerkoplossingen
  • Scherpe en heldere tariefstelling
  • 24-uurs Euromobil Alarmcentrale
  • Jonge huurvloot
  • Binnen 4 uur uw huurauto

Alle huurauto’s voldoen stuk voor stuk aan de criteria van de hedendaagse zakelijke rijder. Goed onderhouden en schoon, vrijwel altijd voorzien van een groen energielabel, representatieve kleurstelling, complete standaarduitrusting of desgewenst een bluetoothcarkit en/of -navigatiesysteem. Ook aanvullende diensten als haal- en brengservice of een brandstofpas kunnen eenvoudig en snel voor u worden geregeld.

 
Groen rijden: personen- én bedrijfswagens
De huurvloot van Van den Udenhout bestaat uit jonge personenauto’s en betrouwbare bedrijfswagens van Volkswagen Groep merken. Duurzaamheid heeft altijd prioriteit. De meeste modellen hebben daarom een groen energielabel (A t/m C), uw garantie voor minder brandstofverbruik en lagere CO2-uitstoot

Wat heeft u nodig? Een compacte Volkswagen up!, de zakelijke Škoda Octavia Combi, een sportieve SEAT Leon of toch die exclusieve Audi A6. Aan u de keuze. Heeft u een bedrijfswagen nodig? De Volkswagen Caddy, Caddy Maxi, Transporter, de 9-persoonsbus óf een van de vele uitvoeringen van de Volkswagen Crafter staan voor u klaar. Deze bedrijfswagens zijn beschikbaar als speciale modellen en met diverse accessoires voor specifiek gebruik. Een laadlift, een boxwagen, koeling, een pick up-model, een bedrijfswagen met  vrachtkraan; echt alles is mogelijk.