Duurzaamheid

IMG_7417_1_1.jpg

Van den Udenhout hecht veel waarde aan duurzaamheid. Daarom zijn we continue bezig om onze dienstverlening duurzamer te maken. Dat doen we bijvoorbeeld door het gebruik van groene stroom, sponsoring en de inzet van elektrische auto's.

Certificaat Erkend Duurzaam

Per 7 juni 2016 is Van den Udenhout officieel Erkend Duurzaam. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat Van den Udenhout in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd. Erkend Duurzaam is hét MVO-programma voor de mobiliteitsbranche.

Waarom zijn wij Erkend duurzaam?

  • We verkopen alleen nog maar stille en zuinige banden en de gebruikte banden worden op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen.
  • We hebben groene stroom en gaan zuinig om met energie.
  • Sponsoring van diverse maatschappelijke en sportieve projecten. Bijvoorbeeld de sponsoring van een gezinskamer in het Jeroen Bosch Ziekenhuis en sponsoring van diverse hardloopevenementen zoals de Vestingloop, Glowrun en Krollenloop. 
  • Voor de vitaliteit van onze medewerkers zijn wij aangesloten bij PonFit. Zij bieden van Health Checks, Werkplek Checks, sportevenementen en stimuleren een gezonde leefstijl.
  • De inzet en verkoop van elektrische Volkswagen modellen. Van den Udenhout is officieel e-dealer. Dit betekent dat wij de Volkswagen e-up! en Volkswagen e-Golf in de showroom hebben staan en er ook proef gereden kan worden in deze modellen. Daarnaast worden deze modellen regelmatig ingezet bij gemeentes. Naast de volledig elektrische modellen, bieden wij ook alle hybride (semi-elektrische) Audi en Volkswagen modellen aan.

E-mobiliteit

Autobedrijf Van den Udenhout is zeer actief op het gebied van e-mobiliteit. Zo zijn we één van de weinige e-dealers van Nederland. Dit betekent dat wij alle volledig elektrische modellen in onze showroom hebben staan. Ook kunt u proefrijden in deze modellen. U bent van harte welkom op onze vestiging in Eindhoven (Wekkerstraat 43-53) om onze elektrische modellen te bekijken.