Elektrische auto’s

Elektrische Volkswagen, Audi en ŠKODA modellen!

Op zoek naar een elektrische auto? Dan bent u bij Van den Udenhout aan het goede adres! Hieronder vindt u een overzicht van de (beschikbare) elektrische modellen van Volkswagen, Audi en ŠKODA.

Audi-A3-sportback-e-tron_7.jpg

Volkswagen e-Golf

De nieuwe 100% elektrische e-Golf brengt u verder dan ooit. Tot maximaal 300 kilometer. Zo bent u niet meer gebonden aan de stedelijke ritten. De bijtelling is maar 4%, waardoor u al een e-Golf rijdt vanaf € 52 per maand. Verder is de e-Golf precies zoals elke andere Golf: standaard van alle gemakken voorzien. Lees hier meer over de Volkswagen e-Golf.

Audi-A3-sportback-e-tron-overzicht.jpg

 


Meer weten over de Volkswagen e-Golf

Vraag direct een offerte of een proefrit aan!

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen


Audi-A3-sportback-e-tron_7.jpg

Volkswagen e-up!

De e-up! is de pittige 100% elektrische, compacte stadsauto van Volkswagen. Met één laadbeurt rijdt u tot wel 160 kilometer. De aerodynamische 15-inch lichtmetalen velgen maken deze 4-deurs up! extra efficiënt en fraai. Lees hier meer over de Volkswagen e-up!.

Audi-A3-sportback-e-tron-overzicht.jpg

 


Meer weten over de Volkswagen e-up!

Vraag direct een offerte of een proefrit aan!

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen


Audi-A3-sportback-e-tron_7.jpg

Audi e-tron Sportback concept

De wereld verandert en mobiliteit ook. Laat u inspireren door de duurzame mobiliteit van morgen. Dankzij e-tron spreekt modern elektrisch autorijden tot de verbeelding. Geniet van spannende designs, een indrukwekkende rijbeleving en vernieuwende technologieën. Het draait allemaal om vrijwel onbeperkte vrijheid. E-tron staat voortdurend onder spanning. Dat belooft wat voor de toekomst. Maak deel uit van onze evolutie en ontdek de, volledig elektrische, Audi e-tron Sportback concept. De Audi e-tron Sportback concept komt in 2019 op de markt. Lees hier meer over de Audi e-tron Sportback concept.

Audi-A3-sportback-e-tron-overzicht.jpg

 


Op de hoogte blijven van de nieuwe Audi e-tron Sportback concept?

 

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief!

 


ŠKODA Vision e

Maak kennis met de VISION E, de eerste elektrische conceptauto. De VISION E is een droom voor de toekomst: slimmer, schoner en efficiënter. Niet alleen een auto, het is technologie naadloos geïntegreerd met één gedachte: de mensen in de auto. De autopilot-functie zorgt ervoor dat de VISION E zelf kan accelereren, sturen en remmen. Ook is hij zelfstandig in staat inhaalmanoeuvres uit te voeren. De autopilot-functie zorgt ervoor dat de VISION E zelf kan accelereren, sturen en remmen. Naar verwachting komt dit model in 2020 op de markt. 

skoda-vision-e-1_1.jpg