Volkswagen

01_PoloBlueGT1_1.jpg

Heeft u uw droomauto gevonden maar ontbreken de financiële middelen? Of wilt u liever geld achter de hand houden voor onvoorziene uitgaven?

Van den Udenhout Financieringen is gespecialiseerd in financieringen voor de automobielbranche. Zowel zakelijk als privé is het mogelijk om een financiering af te sluiten.

Samen zoeken we naar de beste oplossing voor de financiering van uw auto. Aan de hand van een geavanceerd calculatieprogramma kunnen wij diverse mogelijkheden aan u voorrekenen en u inzicht geven in het te betalen maandbedrag. Van den Udenhout Financieringen werkt samen met Volkswagen Bank.

Financial lease. Slim zakelijk rijden.

Met uw keuze voor Financial Lease profiteert u van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zodat u altijd zorgeloos mobiel bent. Dit verzorgen we voor het complete modellengamma van Volkswagen. De basis voor het Financial Leasecontract is de toekomstige inruilwaarde van uw auto. Daardoor kan in de financiering een slottermijn worden ingebouwd dat financieren op basis van werkelijke afschrijvingskosten mogelijk maakt. De slottermijn is het bedrag dat aan het einde van de financieringslooptijd nog open staat en ruim wordt afgedekt door de waarde van uw auto op dat moment. Over de slottermijn betaalt u alleen rente en geen aflossing en dat scheelt fors in de maandlast en. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

Voordelen Financial Lease

  • Fiscaal aantrekkelijke financiering
  • Lage maandbedragen door hoge restwaarde
  • Transparante, vaste maandlasten
  • Financiering speciaal ontwikkeld voor auto's
  • Gemakkelijk en snel geregeld bij Autobedrijf van den Udenhout - Uw dealer

Volkswagen Privé Plan

Zorgeloos mobiel met uw nieuwe auto. Dat kan met het Volkswagen Privé Plan. Een slimme autofinanciering met een vaste looptijd en vaste rente. Daarnaast maakt u slim gebruik van de hoge inruilwaarde van uw auto.

Bij het Volkswagen Privé Plan kunt u een deel van de financiering ‘bevriezen’. Dat noemen wij de slottermijn. Dit is een vooraf vastgesteld restbedrag dat aan het einde van het contract nog openstaat. De inruilwaarde van uw auto staat ruim garant voor dit restbedrag. Zo profiteert u van aanzienlijk lagere maandlasten. De slottermijn wordt behoudend vastgesteld, zodat er na inlossing doorgaans geld overblijft. Dit bedrag kan als aanbetaling gebruikt worden voor een volgende auto.

Voordelen van Volkswagen Privé Plan

  • Vaste maandlasten, vaste looptijd en vaste rente
  • Lage maandbedragen dankzij hoge inruilwaarde 
  • Speciale autofinanciering 
  • Deskundig advies van de Volkswagen-dealer

Volkswagen Credit

Mocht u, om wat voor reden dan ook, kiezen voor een doorlopend krediet, dan kunt u deze uiteraard ook afsluiten bij Volkswagen Bank. Volkswagen Credit werkt op basis van een doorlopend krediet met een variabele rente en een variabele looptijd en biedt de mogelijkheid om reeds afgeloste bedragen weer op te nemen. Als u kiest voor meer financiële ruimte en geen betaalplan wenst dat is afgestemd op de gebruiksduur van uw auto dan biedt dit flexibele product zeker uitkomst.

Let op! Geld lenen kost geld.

Ik wil graag meer informatie