Gebruikte inrichtingen

  • Van den Udenhout
Page_banner_-_Bedrijfswageninrichting_Carlux.png

Bij Carlux Bedrijfswageninrichtingen is het mogelijk om een nieuwe of gebruikte inrichting in te laten bouwen. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en komen we tot de juiste oplossing, op maat.

Gebruikte inrichting voor uw bedrijfswagen

Een inrichting hoeft niet altijd nieuw te zijn. Want waarom zou een gebruikte inrichting niet volstaan? Bedrijven veranderen. Hierdoor kan het zijn dat de bedrijfswageninrichting op een gegeven moment niet meer voldoet aan de wensen. Dit terwijl de inrichting er nog goed uitziet en ook nog goed functioneert. De inrichting wordt verwijderd en een nieuwe wordt geplaatst. Het zou zonde zijn om de gebruikte inrichting weg te gooien. Daarom biedt Carlux Bedrijfswageninrichtingen deze gebruikte inrichtingen een nieuw leven.

Voorbeeld

Bedrijf A heeft een Volkswagen Caddy met inrichting. De inrichting voldoet niet meer aan de wensen. Carlux Bedrijfswagen Inrichtingen verwijdert de inrichting en plaatst een op maat gemaakte nieuwe inrichting. De ‘oude, gebruikte inrichting’ ziet er nog zo goed als nieuw uit en is nog volledig bruikbaar.

Bedrijf B is net opgericht en heeft een Volkswagen Caddy gekocht. Hij is op zoek naar de juiste inbouw die past bij zijn producten/diensten. De inrichting die bedrijf A had, voldoet volledig aan deze wensen. Carlux Bedrijfswageninrichtingen zorgt dat de gebruikte inrichting van bedrijf A in de Caddy van bedrijf B gebouwd wordt.  

Bedrijf A ontvangt korting op de nieuwe inrichting en bedrijf B koopt de gebruikte inrichting tegen een scherpe prijs!

Bekijk onze gebruikte inrichtingen in onze webshop.

Ik wil graag meer informatie