Lease producten

banner-occasion-lease-1220x300px.jpg

Van den Udenhout adviseert u graag bij het kiezen voor de juiste leasevorm. Elk bedrijf is anders en kent andere behoeftes. Samen kijken we naar welk lease product voor uw bedrijf het meest geschikt is.

Of u nu een ervaren ondernemer bent of juist een starter. Bij Van den Udenhout kunt u terecht voor alle leasevormen.

Flexible lease. Leasen op maat.

De naam zegt het al. Flexible lease is een leasevorm waarbij u flexibel bent. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een flexibele looptijd, Hoog-laag tarief, (tussentijdse) inbreng eigen geld en tussentijds omwisselen (ook tijdens vakanties). Gaat er bijvoorbeeld een medewerker uit dienst? Dan kunt u de leaseauto kosteloos inleveren. U zit dus niet vast aan een lange termijn leaseverplichting. Zo bent u flexibel en betaalt u nooit teveel.

Short lease. Tijdelijke mobiliteit.

Bent u op zoek naar tijdelijke mobiliteit? Omdat u bijvoorbeeld niet weet hoe uw mobiliteitsbehoefte is over enkele maanden? Dan is short lease wellicht de juiste oplossing. Met short lease kunt u snel rijden, heeft u geen lange termijn verplichting en bent u flexibel. Zo kunt u leasen voor enkele dagen, weken of maanden. Ook één of twee jaar is geen probleem. Wij regelen het voor u!

Occasion lease. Voor de startende ondernemer.

Wij begrijpen dat u zich als startende ondernemer volledig op uw nieuwe bedrijf wilt richten en daarnaast de behoefte hebt aan goede mobiliteit. Bij Van den Udenhout bieden wij occasion lease. Speciaal voor de startende ondernemer. Een leaseauto hoeft immers niet altijd nieuw te zijn. Met occasion lease kunt u direct en voordelig een (gebruikte) leaseauto rijden. De afschrijving heeft immers al deels plaatsgevonden. Uiteraard bieden wij alleen jong gebruikte auto's aan die eerder dan verwacht retour zijn gekomen uit de lease waardoor u het gevoel heeft dat u in een nieuwe auto rijdt. Onze occasions zijn beschikbaar voor een kortere en flexibele periode. Lees meer over occasion lease én bekijk onze voorraad.

Operational lease. Zorgeloos leasen.

Bij operational lease ontzorgen we u volledig. Voor een vast bedrag per maand is de mobiliteit van uw medewerkers 24/7 gegarandeerd. Van den Udenhout draagt de volledige zorg voor de financiering, onderhoud, verzekeringen en het afschrijvingsrisico van uw wagenpark.

Additional lease. Flexibel rijden.

Bij additional lease rijden uw medewerkers dagelijks in een kleine, zuinige auto. Wij snappen dat een kleinere auto niet altijd volstaat tijdens een zomer- of wintervakantie. Daarom kunnen uw medewerkers tijdens de vakanties gebruik maken van een comfortabele, grotere auto. 

Turn Key Bedrijfswagens

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen in plaats van een personenwagen? Dan is Turn Key Bedrijfswagens het juiste leaseproduct voor u. Via Van den Udenhout kunt u Volkswagen Bedrijfswagens leasen tegen een scherp tarief. Bovendien passen wij de bedrijfswagen in samenwerking met ons eigen bedrijfswageninbouwcentrum volledig aan naar uw wensen. Van handige opbergruimtes tot volledige mobiele fietsenmaker. 

Bent u een startende ondernemer?

Als startende ondernemer wilt u zich volledig richten op uw bedrijf. Daar komt immers al genoeg bij kijken. Een auto kopen is een grote investering ineens, terwijl u uw geldmiddelen hard nodig zult hebben voor andere zaken. Door een bedrijfsauto te leasen via Van den Udenhout heeft u geen lange termijn verplichting, bent u flexibel en hoeft u geen historische cijfers van uw bedrijf te laten zien. Als startende ondernemer least u voordelig via bijvoorbeeld flexible lease, short lease of occasion lease.

Ik wil graag meer informatie

Wilt u graag een vrijblijvend advies? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.