AUDI SPORT 

Autobedrijf Van den Udenhout in Eindhoven is één van de vier officiele Audi Sport dealers in Nederland. Dit betekent dat diverse Audi RS-modellen bij ons te bezichtigen én proef te rijden zijn. Audi Sport staat bij ons voor beleving. Daarom tonen we op deze pagina veel foto’s en video’s. Maar ook geven we u de mogelijkheid om Audi Sport zelf te beleven via onze Driving Experience. 

Onze Audi Sport experts staan voor u klaar. Zij zijn gecertificeerde Audi Sport medewerkers en kunnen u alles vertellen over de Audi RS modellen en Audi R8.

Bekijk onze foto’s en video’s op ons Instagram account en YouTube kanaal

audi-rs3-sport-back-v3.png
RS 3 SPORTBACK

audi-rs3-limousine-1.png
RS 3 LIMOUSINE

audi-rs4-avant-1.png
RS 4 AVANT

audi-rs5-coupe-1.png
RS 5 COUPÉ

audi-rs5-sportback-pagina.png
RS 5 SPORTBACK

r6-avant.png
RS 6 AVANT

rs7-sportback.png
RS 7 SPORTBACK

rs-q3.png
RS Q3

rs-q3-sportback.png
RS Q3 SPORTBACK

rs-q8.png
RS Q8

tt-rs-coupe.png
TT RS COUPÉ

tt-rs-roadster.png
TT RS ROADSTER

audi-r8-v10-coupe.png
R8 COUPÉ

audi-r8-roadster-1.png
R8 SPYDER

rs-pook.jpg

rs-interieur.jpg

rs-stuur.jpg

rs-compleet-interieur.jpg

RS-SPORTONDERSTEL PLUS MET DYNAMIC RIDE CONTROL (DRC)

PRECISIE IN DRIE STAPPEN

Uw Audi leest de weg op de millimeter. Het sportonderstel met Dynamic Ride Control (DRC), exclusief voor de RS-modellen, minimaliseert hydraulisch kantel- en duikbewegingen. Op snelwegen en stuurmanswegen is het bochtgedrag altijd vertrouwwekkend precies.

 

 

audi-sport-engine.jpg

2,5-LITER TFSI-MOTOR

De 2.5 TFSI-motor heeft de turbopower die ooit de oer-quattro aan zijn overwinningen hielp. Nu technologisch verfijnd tot een krachtbron waarvan ook de vakmensen onder de indruk zijn, getuige de prestigieuze "Engine of the Year" award in 2010, 2011 en 2012.

keramische-remmen.jpg

KERAMISCHE REMMEN. TEGENPARTIJ VOOR DE ACCELERATIE

Geniet van de acceleratie, want de remmen kunnen alles aan. De remschijven zijn thermal shock-bestendig dankzij keramisch komposietmateriaal met diamantachtige kristalstructuur.

schaalstoelen.jpg

SCHAALSTOELEN. BESCHERMING TEGEN DE G-KRACHTEN

Ervaar de acceleratie in de geruststelling dat alles onder controle is. In lange doorlopers en korte bochten houden de schaalstoelen u stevig op uw plek. Ze hebben zich uitgebreid bewezen onder allerlei omstandigheden.

webshop-audi.jpg

ONTDEK DE AUDI SPORT WEBSHOP

Onder het label Audi Sport bieden wij ook diverse, originele Audi Sport artikelen aan. Van Audi Sport horloge of paraplu tot Audi Sport balpen. Op te halen bij een van onze vestigingen of eenvoudig thuis te laten bezorgen!
Ga naar webshop >

ELEKTRISCH
RIJDEN?
Meer info >
Van den Udenhout Elektrisch rijden