DE VERNIEUWDE AUDI R8 COUPÉ IS HETER DAN OOIT

Meer informatie

Minder informatie

De vernieuwde Audi R8 maakt indruk met zijn strakke design en adembenemende prestaties. Deze supercar bewijst dat een snelle bolide ook elegant kan zijn. De uitvoerige update voor dit model omvat onder meer een gemodificeerd onderstel voor nog dynamischere rijeigenschappen. Ook het markante uiterlijk is aangepast. Een ding is gebleven: geen enkele andere Audi staat zo dichtbij de racewereld als de Audi R8.

De vernieuwde Audi R8 Coupé en Spyder arriveren in het eerste kwartaal van 2019 bij de Nederlandse dealers. Ze zijn vanaf begin 2019 te bestellen.

Een messcherpe handling

Gemodificeerde onderstelcomponenten zorgen voor een dynamische handling. Zowel van de standaard elektromechanische stuurbekrachtiging als de optionele dynamische besturing is de ondersteuning gewijzigd. De stuurreacties, de verschillen tussen de rijstanden, het stuurgevoel en contact met de weg zijn nog beter, bij welke snelheid dan ook.

R8.jpg

Een scherp en strak design

De vernieuwde R8-modellen zijn nog heter en dat is ook te zien aan de bredere en lagere singleframe-grille. Haarscherpe lijnen omlijsten de luchtinlaten in de voorbumper en de sleuven bovenin verwijzen naar een icoon uit de Audi historie: de Audi quattro. De nieuwe frontsplitter is breder geworden en benadrukt zo de sportieve uitstraling. Aan de achterzijde versterken het luchtrooster en de grote diffusor het breedte-effect van de R8.

R8_achter.jpg

 

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST

U wilt graag meer weten over de nieuwe R8 Coupé van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi Sport vestiging in Eindhoven .