DE VERNIEUWDE AUDI R8 IS HETER DAN OOIT

Meer informatie

Minder informatie

De vernieuwde Audi R8 maakt indruk met zijn strakke design en adembenemende prestaties. Deze supercar bewijst dat een snelle bolide ook elegant kan zijn. De uitvoerige update voor dit model omvat onder meer een gemodificeerd onderstel voor nog dynamischere rijeigenschappen. Ook het markante uiterlijk is aangepast. Een ding is gebleven: geen enkele andere Audi staat zo dichtbij de racewereld als de Audi R8.

De vernieuwde Audi R8 Coupé en Spyder arriveren in het eerste kwartaal van 2019 bij de Nederlandse dealers. Ze zijn vanaf begin 2019 te bestellen.

Een auto die moeiteloos overtuigt

“De R8 neemt bij Audi in elk opzicht een bijzondere positie in”, aldus de baas van Audi Sport GmbH, Michael-Julius Renz. De vernieuwde Audi R8 maakt indruk met zijn topprestaties, de combinatie van sportiviteit en elegantie en het pure plezier dat deze auto biedt.

R8S_5.jpg

Pure toewijding binnenin

Het op de bestuurder gerichte interieur van de Audi R8 profiteert mee van de nieuwe uitstraling. Nieuwe bekledingkeuzes zijn pastelzilver met rotsgrijze stiksels, palominobruin met staalgrijze stiksels en zwart met utopiablauwe stiksels.

R8S_6.jpg

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST

U wilt graag meer weten over de nieuwe R8 Spyder van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi Sport vestiging in Eindhoven .

Heeft u een vraag over de R8 Spyder?